Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Παρατηρητήριο COVID-19» με τον Κώστα Αρβανίτη στις 22:00 (Video)

Καλεσμένοι της εκπομπής η Θεανώ Φωτίου, Νίκος Φίλης και Ευτύχης Φυτράκης. Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα με όσα πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Πρώτη καλεσμένη η Θεανώ Φωτίου, βουλεύτρια και Αναπληρώτρια Τομεάρχισσα  Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΥΡΙΖΑ θα μας μιλήσει για τη σημαντικότητα της Πρόνοιας στον καιρό της πανδημίας και για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των πολιτών.

Ο Νίκος Φίλης, βουλευτής και Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, θα μας δώσει μία εικόνα σχετική με τη λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος αυτόν τον καιρό. Πότε θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές και με ποια ύλη; Υπάρχουν ευκαιρίες στην εξ’αποστάσεως εκπαίδευση; Ποιοι είναι οι προβληματισμοί και οι κίνδυνοι;

Τέλος, ο ποινικολόγος και πρών Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχης Φυτράκης μιλάει στον Κώστα Αρβανίτη για την κατάσταση στις φυλακές με αφορμή την κραυγή των γυναικών κρατουμένων στον Ελαιώνα μετά το θάνατο της συγκρατούμενής τους.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις