Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.1°C20.7°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.0°C22.1°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.5°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.3°C21.8°C
3 BF 32%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.2°C
2 BF 63%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Κλείνει η αίθουσα της ΕΣΗΕΑ για όλες τις εκδηλώσεις Με απόφαση του Δ.Σ. αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις έως και τις 30 Απριλίου 2020. Για το ίδιο χρονικό διάστημα, δεν θα διατίθενται οι αίθουσες του 1ου και του 3ου ορόφου προς ενοικίαση και δεν θα παραχωρούνται για οποιονδήποτε λόγο. Οι μόνες συγκεντρώσεις που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν στις αίθουσες του κτηρίου της Ένωσης θα είναι οι συνελεύσεις δημοσιογράφων.

Ο Γιώργος Βέλτσος στην ΕΡΤ2 Ο αιρετικός καθηγητής, θεατρικός συγγραφέας και ποιητής είναι καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», απόψε, ώρα 20.00, στην ΕΡΤ2. Σε μια από τις λίγες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Γ. Βέλτσος μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του τη Μύκονο, το Παρίσι, το νέο του θεατρικό έργο, ταξιδεύοντάς μας στη σύνθετη και με βάθος, προσωπικότητά του.

Στον αέρα τα δεδουλευμένα δύο μηνών, οι αποζημιώσεις και ό,τι προβλέπει ο νόμος, για τους περίπου 40 εργαζόμενους της εφημερίδας "Νέα Σελίδα", που ανέστειλε την κυκλοφορία της εδώ και δέκα μέρες. Την ιδιοκτησία της εφημερίδας καταγγέλλει το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ μετά από συνάντηση με τον Η. Λιβάνη για την αποπληρωμή των εργαζομένων. «Δυστυχώς, η συζήτηση απέβη άκαρπη, καθώς ο κ. Λιβάνης δεν δεσμεύτηκε για τις οφειλές στους εργαζόμενους και την καταβολή των αποζημιώσεων», σημειώνει η Ένωση Συντακτών. Καλεί δε τους εργαζόμενους σε συνέλευση την ερχόμενη Πέμπτη.

«Special Report» από τις δύο πλευρές του Αιγαίου Την κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη ερευνά και στις δύο πλευρές του Αιγαίου η εκπομπή «Special Report» με τον Τάσο Τέλογλου και μεταδίδει αποκλειστικά ρεπορτάζ και μαρτυρίες από τον Έβρο, την Ανδριανούπολη, τα νησιά του Αιγαίου αλλά και τα τουρκικά παράλια. Οι εκβιασμοί του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, η αλήθεια και το ψέμα πίσω από όσα μεταδίδονται από τα σύνορα αλλά και η επόμενη ημέρα για τις τεταμένες σχέσεις Ελλάδας - Ευρώπης και Τουρκίας. Απόψε, 23.45, στον ΑΝΤ-1.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL