Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Πανεξόρμηση για την αύξηση της διακίνησης του "Ριζοσπάστη", εγκαινιάζεται αυτό το σαββατοκύριακο 7 - 8 Μάρτη από τις οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Η μεγάλη τετράμηνη καμπάνια (το διάστημα Μαρτίου - Ιουνίου) έρχεται ως συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια από το ΚΚΕ για την αύξηση της κυκλοφορίας και την καλύτερη αξιοποίηση του «Ριζοσπάστη». Η καμπάνια θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις για τον κομματικό Τύπο και άλλες πρωτοβουλίες που θα επικεντρώνουν, όπως σημειώνεται στον Ριζοσπάστη, «στην καλύτερη αξιοποίηση της εφημερίδας ως βασικού εργαλείου των κομμουνιστών για την οργάνωση της πάλης και της ιδεολογικοπολιτικής αντεπίθεσης». Ο «Ριζοσπάστης του σαββατοκύριακου» 7 - 8 Μαρτίου, θα κυκλοφορήσει με το dvd «Ο δρόμος μας», το ντοκιμαντέρ της Κ.Ε. του ΚΚΕ για τα εκατό χρόνια του κόμματος.

Ιατρείο λοιμώξεων σε ειδικό χώρο του ΕΔΟΕΑΠ Ιατρείο αποκλειστικά για τις λοιμώξεις θέτει σε λειτουργία ο ΕΔΟΕΑΠ στην Αθήνα λόγω κορωνοϊού. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ώστε να μην υπάρχει συγχρωτισμός με ασθενείς άλλων παθήσεων, οι νοσούντες από λοίμωξη μπορούν να προσέρχονται στον πρώτο όροφο του κτηρίου της οδού Σισίνη 18. Εκεί θα εξετάζονται από τον αρμόδιο γιατρό και θα τους δίνονται σχετικές οδηγίες.

Στη νοηματική γλώσσα η ΕΡΤ για τον κορωνοϊό Με απευθείας διερμηνεία και στη νοηματική γλώσσα, η ΕΡΤ μεταδίδει τις τελευταίες μέρες όλες τις δημόσιες ενημερώσεις για τον κορωνοϊό, δίνοντας πρόσβαση σε χρηστικές πληροφορίες και στους συμπολίτες μας που έχουν πρόβλημα ακοής.

«Ενώπιος Ενωπίω» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο Ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου τη Δευτέρα, στις 11.45 μ.μ., στον ΑΝΤ1. Μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, τα πρώτα του βήματα στο θέατρο και για την οικογένεια του.

Αφιέρωμα στον Λέοναρντ Κοέν απόψε, 7-9 μ.μ., στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και 102,9. «So long, Marianne» o τίτλος του βιβλίου με υπότιτλο: «Μαριάνε Ιλέν - Λέναρντ Κόεν, μια ιστορία έρωτα». Πρόκειται για τη ζωή της Μαριάνε, της γυναίκας που ερωτεύτηκε ο Κοέν κάποτε στην Ύδρα, της γυναίκας που σημάδεψε τη ζωή και την τέχνη του. Η επιμελήτρια του βιβλίου Αριάδνη Λουκάκου συζητά με τη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χριστακάκη για το βιβλίο της Νορβηγίδας δημοσιογράφου Κάρι Χεστχάμαρ που βασίστηκε σε συνεντεύξεις και συζητήσεις με τη Μαριάνε Ιλέν πριν πεθάνει και με τον Λέοναρντ Κοέν στο Λος Άντζελες το 2005.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL