Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Αλέξης Χαρίτσης είναι ο καλεσμένος της Βάλιας Πετούρη στην ενημερωτική εκπομπή «Επτά» το Σάββατο, ώρα 12.30 μ.μ., στην ΕΡΤ1. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Τη διάλυση του Ειδικού Τύπου που διανέμεται μέσω ταχυδρομείου θα επιφέρει το νέο χαράτσι των ΕΛ.ΤΑ. Αυξήσεις μέχρι 50% στα τέλη σε μια εποχή που τα περιοδικά αυτού του είδους φυτοζωούν. Η επικείμενη ιδιωτικοποίηση των ΕΛ.ΤΑ., στρώνει το έδαφος για ακόμη πιο ακριβές υπηρεσίες. Το μέλλον του περιοδικού Τύπου είναι δυσοίωνο.

Και επισήμως αναστολή έκδοσης της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», Η εφημερίδα του Ομίλου Λιβάνη δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σάββατο μετά από δυόμισι χρόνια έκδοσης. Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ιδιοκτησία, καθώς δεν διευκρίνισε τις προθέσεις της έναντι των εργαζομένων σε σχέση με την εξόφληση των δεδουλευμένων (δύο μηνών) και τις νόμιμες αποζημιώσεις.

Ο Κώστας Βουτσάς στον Σπ. Παπαδόπουλο Το επεισόδιο της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με καλεσμένο τον Κώστα Βουτσά θα μεταδώσει απόψε το βράδυ, στις 10 ο ΣΚΑΪ.

Τα βήματα των απροστάτευτων ανηλίκων από τη Μόρια μέχρι τα πάρκα της Αθήνας καταγράφει η κάμερα της εκπομπής "Special Report" με τον Τάσο Τέλογλου, την ερχόμενη Τρίτη στον ΑΝΤ1, στις 11.45 μ.μ. Σκληρές εικόνες από την καθημερινότητα που ζουν, χωρίς στέγη, αλλά και την εκμετάλλευση που βιώνουν, εξωθούμενοι στην πορνεία σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια για να επιβιώσουν.

Ο αγώνας των Ελλήνων της Πόλης για τη διάσωση του ορφανοτροφείου της Πριγκίπου, του μεγαλύτερου ξύλινου κτηρίου της ευρωπαϊκής ηπείρου και ενός διαχρονικού συμβόλου για τους Ρωμιούς, είναι το δεύτερο θέμα της εκπομπής "Special Report". Η εκπομπή καταγράφει σπάνιες εικόνες μέσα στο υπό κατάρρευση κτήριο, μαζί με την ομάδα Ελλήνων και Τούρκων αρχιτεκτόνων οι οποίοι πιστεύουν ότι το μοναδικό αρχιτεκτονικό μνημείο μπορεί να ξαναζωντανέψει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL