Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ενημέρωση και οδηγίες για τον κορωνοϊό από τον ΕΔΟΕΑΠ Οι ιατρικές υπηρεσίες έχουν καταρτίσει πληροφοριακό υλικό και οδηγίες, οι οποίες έχουν αποσταλεί με μέιλ σε όλα τα μέλη του Οργανισμού. Ο ΕΔΟΕΑΠ...

Ενημέρωση και οδηγίες για τον κορωνοϊό από τον ΕΔΟΕΑΠ Οι ιατρικές υπηρεσίες έχουν καταρτίσει πληροφοριακό υλικό και οδηγίες, οι οποίες έχουν αποσταλεί με μέιλ σε όλα τα μέλη του Οργανισμού. Ο ΕΔΟΕΑΠ ορίζει ότι ύποπτα περιστατικά θεωρούνται όλοι όσοι παρουσιάζουν υψηλό πυρετό (άνω των 38,5◦C) και ταυτόχρονα προέρχονται από ταξιδιωτικούς προορισμούς όπως η Κίνα και η Ιταλία. Για όσους έχουν ταξιδέψει σε αυτές τις χώρες και εμφανίζουν συμπτώματα.

Εάν ταξιδέψατε πρόσφατα σε Κίνα ή Ιταλία και εμφανίσετε συμπτώματα (πυρετός, δυσκολία στην αναπνοή, βήχας) 14 ημέρες μετά την επιστροφή σας, συστήνεται να παραμείνετε στο σπίτι και να αναζητήσετε άμεσα ιατρική φροντίδα, ή να επικοινωνήσουν με τον ΕΟΔΥ (210-5212000, 210-5212054) ή με τα ιατρεία του ΕΔΟΕΑΠ (210-72664050). Επιμέρους μέτρα πρόκειται να ληφθούν, όπως ο (προ)έλεγχος των εισερχομένων στα κτήρια του ΕΔΟΕΑΠ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Μπότσης, υπεύθυνος προγράμματος μυθοπλασίας στο Open Έμπειρο στέλεχος της ιδιωτικής τηλεόρασης, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Γιάννης Μπότσης ενισχύει την ομάδα σχεδιασμού μυθοπλασίας στο κανάλι. Έχει σπουδάσει σκηνοθεσία και σενάριο σε Αθήνα και Παρίσι. Σκηνοθέτησε ντοκιμαντέρ, μικρού μήκους ταινίες και τη σειρά «Επαφή» για το Mega. Συνεργάστηκε με την Άννα Ανδριανού στα σενάρια έξι τηλεοπτικών σειρών. Έχει διατελέσει επικεφαλής του τμήματος μυθοπλασίας στον ΑΝΤ1, σύμβουλος σε εταιρείες παραγωγής σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ για οκτώ χρόνια είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια σειρών στην εταιρεία Άνωση.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις