Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Αναβλήθηκε η δίκη του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ για τις 21 Οκτωβρίου 2020, οπότε θα δικαστεί για το... έγκλημα της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ Open, ο οποίος ιδρύθηκε και λειτούργησε...

Αναβλήθηκε η δίκη του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ για τις 21 Οκτωβρίου 2020, οπότε θα δικαστεί για το... έγκλημα της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ Open, ο οποίος ιδρύθηκε και λειτούργησε κυρίως κατά τη διάρκεια του «μαύρου» στην ΕΡΤ. Στο δικαστήριο χθες παρευρέθηκαν για συμπαράσταση στον Παναγιώτη Καλφαγιάννη δεκάδες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, συνταξιούχοι και αλληλέγγυοι, καθώς και πρόεδροι, γραμματείς και συνδικαλιστές, μέλη σωματείων και συλλογικοτήτων. Ήδη, την προηγούμενη εβδομάδα, δεκάδες σωματεία από διαφορετικούς κλάδους είχαν εκφράσει με ανακοινώσεις τους τη συμπαράστασή τους στον Π. Καλφαγιάννη.

Εκπομπή για την Eurovision εντάσσει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο και μας θυμίζει παλιότερες διοργανώσεις, αλλά και νέα και πληροφορίες για τον φετινό διαγωνισμό. Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου, με καλεσμένους τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου, οι οποίοι και φέτος θα περιγράψουν τον διαγωνισμό τραγουδιού. Στην εκπομπή παρουσιάζονται η ιστορία του θεσμού, αποκλειστικές πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές - ερμηνευτές, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν στην Eurovision.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις