Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
4 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.2°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C22.0°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.8°C
4 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.8°C24.1°C
4 BF 30%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Μηταράκης - Μουζάλας στον Τσίμα για το προσφυγικό Ο νύν και ο πρώην υπουργός αρμόδιος για το μεταναστευτικό, ο Νότης Μηταράκης και ο Γιάννης Μουζάλας, είναι οι καλεσμένοι του Παύλου Τσίμα την Πέμπτη στις 11.00 το βράδυ στον ΣΚΑΪ και επιχειρούν να προσεγγίσουν μια λύση. Στην εκπομπή παρεμβαίνουν ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, αλλά και δήμαρχοι των νησιών.

Stefania, το «SUPERG!RL» της Ελλάδας στη Eurovision H 17χρονη Stefania, ελληνικής καταγωγής, παιδί - θαύμα στην Ολλανδία, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision, 12-16 Μαΐου, με απόφαση της ΕΡΤ. Η Στεφανία Λυμπεράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία, όπου έχει δυναμική μουσική, τηλεοπτική και online παρουσία. Ξεκίνησε το τραγούδι σε ηλικία οκτώ ετών και στα δέκα της ξεχώρισε στο δημοφιλές τηλεοπτικό ολλανδικό show «The Voice Kids», διάκριση που της άνοιξε την πόρτα για την εξαιρετική Κρατική Παιδική Χορωδία της Ολλανδίας. Έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία πετυχημένα single, ενώ συμμετέχει και στην τηλεοπτική σειρά «Brugklas», με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο νεανικό κοινό. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του Β' Ημιτελικού στις 14 Μαΐου.

Αναβάθμιση κτηρίων ΕΡΤ Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά» εντάχθηκαν τα κτήρια των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ στην Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο, με χρηματοδότηση που ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ. Οι εργασίες στα δύο κτήρια αφορούν στη θερμομόνωση και στεγάνωση κελύφους και δωμάτων, την αντικατάσταση κουφωμάτων με νέα που θα διαθέτουν θερμοδιακοπή, καθώς και την αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης - κλιματισμού με VRV - INVERTER.

Τους δημοσιογράφους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης τιμά η ΕΣΗΕΑ Τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Δημοσιογράφων Εθνικής Αντίστασης 1941-44, που βρίσκονται στη ζωή, τιμά η ΕΣΗΕΑ με τον Αργυρό Ξενοφώντα. Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΣΗΕΑ θα προχωρήσει επίσης σε δωρεά στη μνήμη των αγωνιστών, αλλά και σε διοργάνωση, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων, τιμητικής εκδήλωσης για τον δημοσιογράφο και κορυφαίο αντιστασιακό, ιδρυτικό μέλος του ΕΔΕΣ, Ηρακλή Πετιμεζά (Νικήτα).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL