Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
Όλα τα κόμματα στο πλευρό του ΕΔΟΕΑΠ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Όλα τα κόμματα στο πλευρό του ΕΔΟΕΑΠ

Την αλληλεγγύη τους στον κόσμο της ενημέρωσης και τους 32.000 ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων χθες, στην κοπή της πίτας του Οργανισμού. Η εκδήλωση συνέπεσε χρονικά με την αναμονή της απόφασης του ΣτΕ και μετατράπηκε σε εκδήλωση στήριξης του ΕΔΟΕΑΠ και των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

«Η Νέα Δημοκρατία στέκεται δίπλα στον αγώνα σας για πλουραλιστική ενημέρωση» ανέφερε στο μήνυμά του ο εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης, συμπληρώνοντας πως «η Ν.Δ. σέβεται τις αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου». Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μάριος Κάτσης, τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, δήλωσε «στο πλευρό του ΕΔΟΕΑΠ», τονίζοντας ότι «υποστηρίζουμε εμπράκτως την ενημέρωση, με ιδιαίτερη ευαισθησία για τον έντυπο Τύπο και επισημαίνοντας ότι «θα φανεί από την ιστορία ποια κόμματα πραγματικά στηρίζουν τον ΕΔΟΕΑΠ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εκπρόσωποι Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Παύλος Χρηστίδης και του ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ Σταύρος Καπάκος μίλησε για «την κρισιμότητα της απόφασης του ΣτΕ για την υγεία και την επικούρηση των εργαζομένων στα ΜΜΕ», τονίζοντας πως «όλες οι ενώσεις εργαζομένων στα ΜΜΕ θα στηρίξουν έως τέλος τον αγώνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL