Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.4°C16.8°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.2°C14.0°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C13.8°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.2°C15.2°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.2°C10.2°C
1 BF 74%
Συμπαράσταση EΤΕΡ στους τεχνικούς του Alpha / Ευθύνες στο ΕΣΡ και το υπ. Εργασίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συμπαράσταση EΤΕΡ στους τεχνικούς του Alpha / Ευθύνες στο ΕΣΡ και το υπ. Εργασίας

Τη συμπαράστασή της στους τεχνικούς του Alpha εκφράζει η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας - ΕΤΕΡ υπογραμμίζοντας τις εκβιαστικές τακτικές της εργοδοσίας, η οποία «προσπαθεί να μετατρέψει τις σχέσεις εργασίας των τεχνικών σε ενοικιαζόμενους με τη 'συγκατάθεσή' τους». Η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας επιρρίπτει ευθύνες στο υπουργείο Εργασίας και στο ΕΣΡ και προειδοποιεί για κινητοποιήσεις. Συγκεκριμένα αναφέρει:

* Τι κάνει το yπουργείο Εργασίας; Γιατί γίνεται μία συνεχής υποβάθμιση των ελεγκτικών μηχανισμών της Επιθεώρησης Εργασίας; Γιατί απορρυθμίζονται οι διαδικασίες του ΟΜΕΔ; Πώς φαντάζονται την εργασία τον 21ο αιώνα; Να δουλεύει ο εργαζόμενος για 500 έως 700 ευρώ και οι εργοδότες να βγάζουν δεκάδες εκατομμύρια ενώ συγχρόνως τους χαρίζονται με φωτογραφικές ρυθμίσεις άλλα τόσα; Αυτή τη μεσαία τάξη εννοούσαν στις προεκλογικές εξαγγελίες τους; Τους εργοδότες;".

* Το ΕΣΡ δεν βλέπει πρόβλημα; Υπάρχει καθεστώς αδειοδότησης ή όχι; Εξυπηρετεί η Αρχή το δημόσιο συμφέρον, σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε; Μήπως ευνοεί τα ολιγοπώλια; Πώς καταπολεμάται η διαπλοκή και η ασυδοσία στα ΜΜΕ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL