Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σήμερα στην ΕΡΤ1
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σήμερα στην ΕΡΤ1

Ολοήμερο αφιέρωμα για την προβολή των δράσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προβάλλει σήμερα η ΕΡΤ1. Από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ όλες οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ1 θα φιλοξενήσουν εκτεταμένα θεματικά αφιερώματα με επίκεντρο τις δράσεις του.

Με ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα και προσκεκλημένους, η ΕΡΤ1 θα ενημερώσει για την 24ετή και πολυσχιδή δράση του οργανισμού. Η κορύφωση του τηλεοπτικού αφιερώματος θα ξεκινήσει ώρα 4 το απόγευμα, σε μία πεντάωρη εκπομπή με παρουσιάστρια τη Λένα Αρώνη. Στο στούντιο, για να ενισχύσουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, θα βρίσκονται η Νατάσα Μποφίλιου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Σμαράγδα Καρύδη, η Αθηνά Μαξίμου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Λένα Παπαληγούρα.

Ακόμη, με ζωντανές συνδέσεις, θα είναι μαζί μας η Ξένια Καλογεροπούλου και η ομάδα «Φλου».

Η Ελληνική Ραδιοφωνία συμμετέχει με ολοήμερο αφιέρωμα στη δράση για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Από νωρίς το πρωί τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ τροποποιούν το πρόγραμμά τους και παρουσιάζουν την ιστορία, τις δράσεις, τα προσωπικά βιώματα, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους, που επί 24 χρόνια γράφουν την πορεία του οργανισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL