Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Μπάμπης για πόσο; Μέγας διώκτης και αυτόκλητος καταδότης όλων των μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου δεν διορίστηκε, λέει ο ίδιος, μετακλητός υπάλληλος. Για την ακρίβεια, στην ΚΤΥΠ, εταιρεία του ευρύτερου δημόσιου τομέα, διορίστηκε μεν, αλλά όχι ως μετακλητός, λέει. Τόσο το χειρότερο! Δυστυχώς... Διότι οι μετακλητοί κάποτε φεύγουν. Έχουν το καλό ότι αποχωρούν αυτομάτως, μαζί με το στέλεχος με το οποίο συνδέονται, όταν χάνει τη θέση του. Ο Μπάμπης, για να ξέρουμε, για πόσο καιρό θα πληρώνεται από τη δημόσια εταιρεία;

Διεθνής Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των μελών της ελληνοεβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης που επέζησαν των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου παρουσιάζονται στο επεισόδιο «In Memoriam» του ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ που τιμά τη μνήμη του Ολοκαυτώματος και προβάλλεται στο Αρχείο της ΕΡΤ. Το ντοκιμαντέρ, αποκατεστημένο και ψηφιοποιημένο, σε σκηνοθεσία Κικής Δημητρίου Λαζόγκα, είναι παραγωγής 1981.

Κύπελο Ισπανίας στο Open Δύο αγώνες θα μεταδώσει το κανάλι: αύριο, Τετάρτη, ώρα 10 μ.μ., τον αγώνα Σαραγόσα - Ρεάλ Μαδρίτης και μεθαύριο, Πέμπτη, τον αγώνα Μπαρτσελόνα- Λεγκανές, ώρα 20.00.

Τηλεθέαση αντίστοιχη με τις «Μέλισσες» δίνει κάθε Παρασκευή βράδυ στον ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς» - Β' κύκλος. Η επιτυχημένη εβδομαδιαία σειρά συγκέντρωσε την περασμένη Παρασκευή 1,65 εκατ. τηλεθεατές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL