Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο Γιάννης Μανδαλίδης στη διεύθυνση του CNN Greece Ο Γιάννης Μανδαλίδης ανέλαβε από 1η Δεκεμβρίου τη διεύθυνση του CNN.gr. Διετέλεσε επι σειρά ετών διευθυντής του in.gr και του newsroom του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και εν συνεχεία επικεφαλής ψηφιακών μέσων του Ομίλου «Παραπολιτικά». Στη διάρκεια της καριέρας του συμμετείχε ως σύμβουλος νέων μέσων στον επανασχεδιασμό για tovima.gr, tanea.gr, καθώς και για άλλα διαδικτυακά μέσα του ΔΟΛ.

Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι το θέμα της εκπομπής "Αποτύπωμα" του Π. Τσίμα απόψε στον ΣΚΑΪ, τα μεσάνυκτα ακριβώς. Η εκπομπή επιχειρεί να δώσει απαντήσεις για το Κυπριακό, τον ρόλο του Τραμπ, του ΝΑΤΟ και των Ευρωπαίων, μετά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα δίνει αποκλειστική συνέντευξη στον Παύλο Τσίμα. Στο στούντιο της εκπομπής θα μιλήσουν οι Γιώργος Κουμουτσάκος, αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κατρούγκαλος, πρώην υπουργός Εξωτερικών και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θάνος Ντόκος, αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού. Παρεμβαίνει από τις ΗΠΑ ο καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης, ειδικός στο θέμα των ΑΟΖ.

Ermis Awards 2019 Δύο νέες ενότητες έχουν προστεθεί στα βραβεία διαφήμισης Ermis Awards 2019. Πρόκειται για το βραβείο «Campaigns of the Year» (διαφημιστική καμπάνια της χρονιάς), που θα αντικαταστήσει το "Integrated Campaign" με στόχο να αναδείξει τις πιο ολοκληρωμένες καμπάνιες της χρονιάς. Επίσης, θεσμοθετείται και το βραβείο «Craft», με στόχο την ανάδειξη του ταλέντου και της δεξιότητας που απαιτείται για την άρτια υλοποίηση μιας δημιουργικής ιδέας. Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στη γιορτή της διαφήμισης παρατάθηκε έως τις 19 Δεκεμβρίου.

Στο δίκτυο CSRHellas -το Ελληνικό Δίκτυο για την Κοινωνική Ευθύνη- αποφάσισε να συμμετέχει η ΕΡΤ, ως μέλος του. Στο δίκτυο συμμετέχουν μεγάλοι δημόσιοι και ιδιωτικοί οργανισμοί, καταρτίζοντας προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL