Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καλεσμένος απόψε του Open, μιλάει στη Νίκη Λυμπεράκη, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης: η επόμενη ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, το στοίχημα της διεύρυνσης, τα νέα μέλη, η εκλογή από τη βάση. Επίσης, τι απαντά ο Αλέξης Τσίπρας για την ατζέντα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης, οι θέσεις του για το προσφυγικό, τα εθνικά θέματα και την προεδρική εκλογή. Απόψε, στις 18.55, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Νέα μέλη ΕΣΗΕΑ Εκατόν εικοσιτέσσερα νέα μέλη καλωσορίζει η ΕΣΗΕΑ, αφού παρήλθε το περιθώριο των ενστάσεων. Μεταξύ αυτών και οι δικοί μας από την "Αυγή", Χρύσα Βαϊνανίδη και Σπύρος Ραπανάκης. Τα νέα μέλη έχουν προθεσμία 15 ημερών να προσκομίσουν τα αναγκαία δικαιολογητικά και να λάβουν τη δημοσιογραφική ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ.

Σχεδόν όλο το εμπορικό σινεμά του '50, '60 και '70 μισθώνει η ΕΡΤ για να φτιάξει... νέο πρόγραμμα. Ήδη έχει παραγγείλει 76 ταινίες του ελληνικού εμπορικού κινηματογράφου, οι οποίες προορίζονται να μεταδίδονται πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό. Θα δαπανηθούν 130 χιλιάδες ευρώ μετά από συμφωνίες με τις εταιρείες Καραγιάννης - Καρατζόπουλος, Χρυσανθέμου και Παπανδρέου.

Δεν δουλεύουνε για ψίχουλα 921.000 ευρώ κοστίζει στην ΕΡΤ η εκπομπή "Δέκα", μεικτή παραγωγή της ΕΡΤ με την εταιρεία Arcadia Media, με παρουσιαστές την Όλγα Τρέμη, τον Ηλία Κανέλλη και τον Αντώνη Δελλατόλα. Στην τιμή περιλαμβάνονται οι εργοδοτικές εισφορές και η κατασκευή σκηνικού, χωρίς να υπολογίζεται ο ΦΠΑ. Με άλλα λόγια, η ΕΡΤ θα εκταμιεύει περί τα 5.600 ευρώ ανά επεισόδιο, καθημερινά, από Δευτέρα έως Πέμπτη. Δεν το λες και «νοικοκυρεμένο» κόστος.

Κατά τα λοιπά, η Arcadia Media συνεργάζεται με τη Lynx Productions για την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ, με μεγάλη εμπειρία. Δικές τους παραγωγές είναι οι εκπομπές «Νέοι φάκελλοι» με τον Α. Παπαχελά, «42 λεπτά» με τη Μ. Ζαχαρέα, «Έλλη» με την Ε. Στάη, «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» με τον Σ. Κούλογλου, «Έρευνα» με τον Π. Τσίμα, «Πρωταγωνιστές» με τον Στ. Θεοδωράκη, «27 της Ευρώπης» με τον Κ. Αργυρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL