Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Τηλεθέαση- ρεκόρ για περιφερειακό κανάλι, 100.000 τηλεθεατές στην εκπομπή για τη Novartis
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τηλεθέαση- ρεκόρ για περιφερειακό κανάλι, 100.000 τηλεθεατές στην εκπομπή για τη Novartis

Τη χαμένη τιμή της τηλεόρασης αποκατέστησε, το Kontra Channel την Τετάρτη το βράδι, με την μετάδοση της μαραθώνιας εκπομπής για το σκάνδαλο της Novartis: προβάλλοντας ντοκουμέντα με αξιοπιστία και ισομερώς τις διαφορετικές απόψεις, με πολυμέρεια και πλουραλισμό. Τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια έκαναν την ..πάπια, ενώ για την ΕΡΤ δεν τίθεται θέμα.

Λειτουργώντας με κριτήριο το πολιτικό και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για ένα σκάνδαλο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αλλά επίσης έχει ταλαιπωρήσει τους πολίτες και το Εθνικό Σύστημα Υγείας φορτώνοντας τους χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων, το κανάλι αξιοποίησε την ευκαιρία από την ελβετική τηλεόραση, αγόρασε τασ δικαιώματα του ντοκυμαντέρ και το πρόβαλλε στην καλύτερη του ζώνη τηλεθέασης. Παράλληλα, οργάνωσε μια συζήτηση με εκπροσώπους όλων των κομμάτων και των απόψεων, ειδικών, δικηγόρων που εμπλέκονται και δημοσιογράφων που έχουν ασχοληθεί συγκεκριμένα, οι οποίοι κατέθεσαν τις γνώσεις και τις απόψεις τους.

Παρότι συχνά οι πολιτικοί του πάννελ μιλούσαν ο ένας πάνω στον άλλο και δεν ακουγόταν κανείς, η εκπομπή, σε συντονισμό του Αιμίλιου Λιάτσου είχε πραγματικό ενδιαφέρον για όσους άντεξαν από τις 10.00 το βράδυ ως τις 2.00 μετά τα μεσάνυκτα.

Το τηλεοπτικό κοινό επιβράβευσε τον Kontra και "στήθηκε" επί τέσερις ώρες να παρακολουθήσει την εκπομπή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ανώτατο σημείο της τηλεθέασης εντοπίστηκε γύρω στις 12.00 τα μεσάνυκτα, όταν περί τα 105.000 άτομα παρακολουθούσαν την εκπομπή, τηλεθέαση εξαιρετικά υψηλή για κανάλι περιφερειακής εμβέλειας που εκπέμπει αποκλειστικά μόνο στην Αττική.

Το υψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης εντοπίστηκε στη ζώνη μετά τα μεσάνυκτα, παραδοσιακά δυνατή ζώνη του σταθμού, καθώς έφτασε την Τετάρτη το βράδι το 11,9% μάλιστα εξίσου στο γυναικείο και ανδρικό κοινό.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL