Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

  Νέα Kontra News Σε μικρό σχήμα τάμπλοϊντ κυκλοφορεί από χθες η εφημερίδα Kontra News, εγκαταλείποντας το παραδοσιακό, μεγάλο σχήμα. Η εφημερίδα, που συστήνεται ως «η πιο συνεπής δημοκρατική...

 

Νέα Kontra News Σε μικρό σχήμα τάμπλοϊντ κυκλοφορεί από χθες η εφημερίδα Kontra News, εγκαταλείποντας το παραδοσιακό, μεγάλο σχήμα. Η εφημερίδα, που συστήνεται ως «η πιο συνεπής δημοκρατική εφημερίδα», εκσυγχρονίζεται και κυκλοφορεί έγχρωμη σε όλες τις 16 σελίδες της, ακόμα πιο μαχητική και δυναμική.

Τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια της Ειρήνης Νικολαΐδου, συζύγου του αείμνηστου Θεόδωρου Νικολαΐδη, εκδότη της ιστορικής αθλητικής εφημερίδας το «ΦΩΣ», εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Εκδοτών- ΕΙΗΕΑ.

Σε αγώνα δρόμου τα κανάλια για την τηλεθέαση: Μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ότι ετοιμάζεται να ξεθάψει το Big Brother, πληροφορίες από τον Alpha αναφέρουν ότι εκεί συζητούν για το Power of Love.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αυτή είναι η δημοκρατία τους

Δύο βουλευτές της Ν.Δ. και ένας υπουργός βγήκαν χθες στις τηλεοράσεις για να μας εξηγήσουν ότι αυτά που διαπράττει τις τελευταίες ημέρες η Αστυνομία είναι απολύτως νόμιμα και στο πλαίσιο της εντολής που έχει η κυβέρνηση να πατάξει την ανομία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο