Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αρχειακή εκπομπή καθε πρωί στην ΕΡΤ2

  Με στόχο την αξιοποίηση του Αρχείου της ΕΡΤ, η ΕΡΤ 2, από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και κάθε πρωί ώρα 8.00- 12.00, εγκαινιάζει μια νέα θεματική ζώνη, η οποία θα προβάλλει αρχειακές εκπομπές, σειρές,...

 

Με στόχο την αξιοποίηση του Αρχείου της ΕΡΤ, η ΕΡΤ 2, από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και κάθε πρωί ώρα 8.00- 12.00, εγκαινιάζει μια νέα θεματική ζώνη, η οποία θα προβάλλει αρχειακές εκπομπές, σειρές, αλλά και αφιερώματα. Σε αυτό το πλαίσιο θα επαναφέρει στους δέκτες σημαντικές εκπομπές πολιτισμού που άφησαν εποχή, αλλά και ελληνικές σειρές που έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Η αρχή θα γίνει με την εκπομπή «Παρασκήνιο» του Λάκη Παπαστάθη, που έχει καταγράψει και αναδείξει από το 1976 τα πιο σημαντικά πρόσωπα του πολιτισμού και της τέχνης, το οποίο θα προβληθεί με την ονομασία «Υστερόγραφο». Ήδη η ΕΡΤ ανακοινώνει και ειδικά αφιερώματα για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η πρόταση ήταν της νέας συμβούλου προγράμματος Χρύσας Μασούρου και εντάσσεται στον στρατηγικό στόχο της διοίκησης Ζούλα - Γαμπρίτσου να αξιοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό το πολύτιμο οπτικοακουστικό Αρχείο, όπως ενημέρωσε η ΕΡΤ.

* Εν τω μεταξύ, η ΕΡΤ1 εντάσσει ακόμη δύο δελτία ειδήσεων στη ροή του προγράμματός της, με αποτέλεσμα να προβάλλει ειδήσεις κάθε περίπου τρεις ώρες. Στις 6 και στις 10 το πρωί εντάσσονται τα δύο νέα δελτία ειδήσεων, τα οποία προστίθενται σε αυτά στις 12 μ., στις 3 μ.μ., στις 6 μ.μ., στις 9 μ.μ. το κεντρικό και το νυχτερινό στις 12, σύνολο επτά δελτία ειδήσεων ημερησίως.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο