Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C14.5°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.2°C13.9°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
12.5°C16.0°C
3 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
10.1°C10.2°C
3 BF 95%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΔΕΥΤΕΡΑ - STAR 01.30

ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΟΛΩΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ

Κωμωδία βρετανικής παραγωγής 2011, σε σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ. Ο δρ. Άλφρεντ Τζόουνς, ένας επιτυχημένος Βρετανός ιχθυολόγος, αναγκάζεται να αναλάβει το έργο δημιουργίας... ποταμού στα υψίπεδα της Υεμένης, αν και από την αρχή θεωρεί την ιδέα εντελώς παράλογη. Όμως τα πολιτικά παιχνίδια είναι πολύ σκληρά και δεν του αφήνουν κανένα περιθώριο επιλογής. Έτσι, ο Άλφρεντ καλείται να βρει τρόπο να μεταφέρει δέκα χιλιάδες σολομούς... στη μέση της ερήμου!

Η σύλληψη της ιδέας αυτής ανήκει σε έναν πλούσιο σεΐχη. Η αγάπη του για το ψάρεμα σολομών και η αμετανόητη πεποίθησή του ότι το αδύνατον είναι δυνατόν τελικά αποτελούν έμπνευση για τον Άλφρεντ, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά όλες τις αντιρρήσεις του για το εγχείρημα. Μέσα από πολλές ανατροπές, ο Άγγλος επιστήμονας θα ανακαλύψει τελικά το πραγματικό νόημα της ζωής, την αγάπη, την πίστη αλλά και το αίσθημα να τολμά κανείς για κάτι που πιστεύει, όσο απίστευτο και παράλογο και αν φαντάζει στους άλλους. Παίζουν: Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Έμιλι Μπλαντ, Αμίρ Γουέικιντ, Κρίστιν Σκοτ Τόμας.

ΚΥΡΙΑΚΗ - ΕΡΤ3 22.30

ΤΟ ΤΕΜΠΛΟ

Γυρισμένη στα τοπία των Άνδεων, ιστορία ενηλικίωσης που εξερευνά το βάρος της κληρονομιάς, τα όρια της αγάπης και την περιπλοκότητα του ν’ αποδεχόμαστε τους γονείς μας. Στα ψηλά βουνά του Περού ο 14χρονος Σεγκούντο ετοιμάζεται ν’ ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στην παραδοσιακή τέχνη του γλυπτού: να φτιάχνει περίπλοκα ξύλινα κουτιά που απεικονίζουν θρησκευτικές σκηνές. Θαυμάζει τον πατέρα του, αλλά νιώθει ανήσυχος ότι θα μείνει για πάντα στα βουνά. Έως ότου ανακαλύπτει τυχαία ένα φρικτό μυστικό που κρύβει ο πατέρας του. Σκηνοθεσία: Alvari Delgado Aparicio

ΤΡΙΤΗ - ΕΡΤ1 22.00

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ

Αστεία και πρωτότυπη μαύρη κωμωδία, συμπαραγωγής ΗΠΑ – Αγγλίας - Γερμανίας 2004, σε σκηνοθεσία - σενάριο Μάικλ Κλάνσι. Με τον θάνατο του «πατριάρχη» μιας δυσλειτουργικής οικογένειας, μαζεύονται όλοι οι συγγενείς στο σπίτι για την κηδεία και διασταυρώνουν και πάλι τα ξίφη τους! Καθώς η εγγονή του νεκρού, Κέιτ, προσπαθεί να σκεφτεί τι θα πει στον επικήδειο του παππού της, αρχίζουν να εκτυλίσσονται ένα σωρό κωμικοτραγικά επεισόδια. Παίζουν: Ζόι Ντεσανέλ, Χανκ Αζάρια, Φάμκε Γιάνσεν, Κέλι Πρέστον.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ - ΟΡΕΝ 23.15

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

Γουέστερν, παραγωγής 2016, σε σκηνοθεσία Αντουάν Φούκουα. Πρωταγωνιστούν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ, Πίτερ Σάρσγκαρντ. Ο σαδιστής ιδιοκτήτης του τοπικού ορυχείου κρατά στα χέρια του τις ζωές και το βιος των κατοίκων. Όταν όμως η όμορφη Έμα δει τον άνδρα της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της, θα ζητήσει εκδίκηση. Σε βοήθειά της θα έρθει, με το αζημίωτο, ένας περιβόητος κυνηγός επικηρυγμένων που θα συγκροτήσει μια ομάδα επτά υπέροχων ανδρών κι άλλο τόσο άξεστων, βίαιων, άριστων στο σημάδι.

ΠΕΜΠΤΗ - STAR 24.00

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΛΕΠΤΑ

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, παραγωγής 2011, με τους Τζέικ Τζίλενχααλ, Μισέλ Μόναχαν, Βέρα Φαρμίγκα. Ο Κόλτερ Στίβενς, Αμερικανός στρατιώτης, χειριστής ελικοπτέρου, μετά από μια αποστολή στο Ιράκ, ξυπνά μέσα σε ένα τρένο, χωρίς να θυμάται πώς βρέθηκε εκεί. Οκτώ λεπτά αργότερα ένα τρένο πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση και μια βόμβα τους σκοτώνει όλους. Ο Στίβενς είναι αναγκασμένος να ζει ξανά και ξανά τα γεγονότα πριν από την έκρηξη μέχρι να ανακαλύψει την ταυτότητα του βομβιστή.

ΣΑΒΒΑΤΟ - ALPHA 00.10

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας παραγωγής 2000 σε σκηνοθεσία Μπράιαν Ντε Πάλμα. Παίζουν: Γκάρι Σινίζ, Ντον Τσιντλ, Κόνι Νίλσεν. Μια ανεξήγητη καταιγίδα πλήττει μια φιλόδοξη αποστολή αστροναυτών στον πλανήτη Άρη σκοτώνοντας τρεις και αφήνοντας ζωντανό μόνο τον έναν. Η ομάδα επίβλεψης από τη Γη σπεύδει σε αποστολή βοήθειας. Η δεύτερη αποστολή όμως διαπιστώνει ότι εκτός από τον Λιουκ, που είναι ο μοναδικός επιζών, υπάρχει μάλλον και κάποιος άλλος, μια μυστηριώδης ύπαρξη, που προσπαθεί να εμποδίσει οποιαδήποτε επίσκεψη στον αφιλόξενο πλανήτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL