Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Εξωδικαστικό συμβιβασμό με τους πιστωτές της πέτυχε η Εστία Επενδυτική Α.Ε. του Γιάννη Φιλιππάκη, που εκδίδει τις εφημερίδες «Δημοκρατία», «Espresso» και «Εστία». Στο σχέδιο που ανέπτυξε για τον διακανονισμό των οφειλών της προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία συμφώνησαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εστία Επενδυτική, όλοι οι πιστωτές εκτός από δύο πτωχευμένες εταιρείες και το πρακτορείο διανομής Τύπου «Άργος».

ΠΟΣΠΕΡΤ εναντίον διοίκησης ΕΡΤ για τα e-mail «Την πρωτοφανή στην ιστορία της ΕΡΤ, αυταρχική και φασίζουσα συμπεριφορά της διοίκησης» καταγγέλλει η ΠΟΣΠΕΡΤ κατηγορώντας την ότι χωρίς καμία ειδοποίηση και ενημέρωση μπλοκαρίστηκε στο εταιρικό e-mail της Ομοσπονδίας η δυνατότητα της μαζικής αποστολής ενημερωτικών επιστολών προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ - μέλη της Ομοσπονδίας. Όταν αυτό διαπιστώθηκε, «αμέσως επικοινωνήσαμε με την αρμόδια διεύθυνση νομίζοντας ότι πρόκειται για βλάβη και με έκπληξη μάθαμε ότι απλώς εκτέλεσαν την εντολή που τους είχε δώσει ρητά ο κ. Ζούλας να αποσυρθούν τέτοιου είδους ‘παροχές’ προς την ΠΟΣΠΕΡΤ» αναφέρει η ομοσπονδία εργαζομένων. Καταγγέλλει δε τη διοίκηση της ΕΡΤ ότι «παρεμποδίζει το συνδικαλιστικό έργο της ΠΟΣΠΕΡΤ θέτοντας προσκόμματα στην επικοινωνία της με τους εργαζόμενους, κόντρα ακόμα και στις θεμελιώδεις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, την οποία συχνά ο κ. Ζούλας επικαλείται».

Αποκλειστική συνέντευξη του γ.γ. του ΝΑΤΟ στο One Channel O γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο One ONE Channel και στον Νίκο Ευαγγελάτο. Θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στην εκπομπή One Report (2 μ.μ. - 4 μ.μ.).

Επιστολή ΕΣΗΕΑ για τον Γ. Αγγελίδη Τη διαμαρτυρία του για τη στοχοποίηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ από το γραφείο Τύπου, σχολιάζοντας ανάρτησή του σε προσωπικό λογαριασμό κοινωνικού δικτύου, εκφράζει με επιστολή του στη διοίκηση το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Επισημαίνει ότι τίθεται θέμα δημοκρατίας και της κατοχυρωμένης ανεξαρτησίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, ενώ επισημαίνει ότι «τα πειθαρχικά όργανα της Ένωσής μας είναι τα μόνα αρμόδια όργανα για να κρίνουν αν παραβιάζεται ο κώδικας δεοντολογίας». Συμπληρώνει δε ότι «η παρέμβαση των εργοδοτών σε θέματα που άπτονται της ελευθερίας της έκφρασης των δημοσιογράφων δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς ενέχει κινδύνους επιλεκτικής και καταχρηστικής αντιμετώπισης των μελών μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL