Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C22.3°C
4 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
14 °C
13.1°C16.1°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C28.2°C
6 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
30 °C
27.2°C29.8°C
6 BF 21%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 82%
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

App για το ethnos.gr Διαθέσιμο προς λήψη είναι πλέον το application του «Έθνους» για smartphone και tablet. Η νέα εφαρμογή για το ethnos.gr. διατίθεται δωρεάν. Το σάιτ της εφημερίδας “Έθνος”, που λειτουργεί από τον Ιανουάριο, αριθμεί περί τα 3 εκατ. μοναδικούς χρήστες τον Ιούλιο.

ΕΣΗΕΜ-Θ κατά πρακτορείου Άργος Την έντονη αποδοκιμασία της εξέφρασε χθες Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης στην απόφαση του πρακτορείου διανομής Άργος να διακόψει δρομολόγιο που εξασφάλιζε την έγκαιρη διανομή πρωινών φύλλων στη Θεσσαλονίκη. «Οι συνέπειες αυτής της ενέργειας, που το πρακτορείο δικαιολογεί επικαλούμενο οικονομικούς λόγους, απειλεί σε κάποιες περιπτώσεις την ίδια τη βιωσιμότητα των εντύπων, τα οποία θα διανέμονται πλέον με καθυστέρηση» επισημαίνει η ΕΣΗΕΜ-Θ και προσθέτει ότι «η εξέλιξη αυτή προστίθεται στην αλυσίδα των παραγόντων που περιορίζουν το δικαίωμα του κοινού στην περιφέρεια να έχει πρόσβαση στην ενημέρωση». Στο πλαίσιο αυτό, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ «καλεί το πρακτορείο Άργος να επανεξετάσει τη σχετική απόφασή του και να διασφαλίσει την έγκαιρη διανομή του Τύπου στη Θεσσαλονίκη».

Αποχώρησε από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 ο Κώστας Τσολάκης, ο άνθρωπος που είχε σχεδόν ταυτιστεί με το κανάλι για πολλά χρόνια. Ο Κ. Τσολάκης θα παραμείνει στον χώρο, ανοίγοντας τα φτερά του με τη δική του εταιρεία. Με το καλό ευχόμαστε!

Τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 αναλαμβάνει η Άννα Βλαβιανού, η οποία πρόσφατα αποχώρησε από τον ALPHA. Με το καλό επίσης!

Τον αγώνα του γερμανικού Γκραν Πρι της Formula 1 θα μεταδώσει την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 4.10 μ.μ. απευθείας, σε σύνδεση με την πίστα του Χόκενχαϊμ (από τις 3.50 μ.μ.) η ΕΡΤSports. Οι ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές από την ΕΡΤ2 σήμερα το μεσημέρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL