Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.6°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.3°C
4 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.0°C
6 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C21.8°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.1°C
0 BF 59%
Μπλόκα σε Παναγιούδα και Λάρσο-Να μην περάσουν νεοαφιχθέντες στο ΚΥΤ της Μόριας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μπλόκα σε Παναγιούδα και Λάρσο-Να μην περάσουν νεοαφιχθέντες στο ΚΥΤ της Μόριας (Video)

Οι συγκεντρωμένοι δεν επιτρέπουν σε λεωφορεία του Λιμενικού Σώματος να μεταφέρουν τους αφιχθέντες σήμερα πρόσφυγες και μετανάστες στο ΚΥΤ. Διεκδικούν δε την άμεση αποσυμφόρηση της Μόριας.

Αυτή τη στιγμή στο χώρο των συγκεντρώσεων βρίσκονται στελέχη της δημοτικής αρχής Μυτιλήνης με το Δήμαρχο Στρατή Κύτελη, της Περιφερειακής αρχής βορείου Αιγαίου με τον Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου.

Με έκκληση του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, καλεί τους πολίτες της περιοχής και της πόλης της Μυτιλήνης να συγκεντρωθούν στις εισόδους του δρόμου που οδηγεί στο ΚΥΤ. «Αυτό το αίσχος θα πρέπει να κλείσει τώρα» είπε ο κ. Κύτελης. Και συνέχισε: «Δεν θα δέχεται όλο το βάρος η Μόρια!»

Με τη σειρά του ο κ. Μουτζούρης κάνει έκκληση για ειρηνική διαμαρτυρία. Ενώ ο Πρόεδρος της Μόριας Γιάννης Μαστρογιάννης μιλώντας στο «Ν» τόνισε ότι «το χωριό δεν είναι κατά των προσφύγων και μεταναστών, αλλά δεν πάει άλλο. Για να ζεσταίνονται καίνε όλα τα δέντρα, για να φάνε μας παίρνουν τα ζώα. Αποσυμφόρηση τώρα».

Παράλληλα ομάδα κατοίκων από την Θερμή εμποδίζει την αποβίβαση προσφύγων και μεταναστών που ήρθαν με βάρκα στην ακτή της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL