Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Υποδοχή των προσφύγων του "Νήσος Χίος" στον Πειραιά (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Υποδοχή των προσφύγων του "Νήσος Χίος" στον Πειραιά (Video)

Ανταπόκριση: Αργύρης Παναγόπουλος

Απρόσμενη συμμετοχή εκατοντάδες κόσμου που συρρέει στο καθορισμένο σημείο με είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό και έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Η συμμετοχή ξεπερνά κάθε προσδοκία ενώ δυναμικό παρών δίνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

https://www.youtube.com/embed/CVpII-0DIvs?rel=0&showinfo=0

Aπό το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ παρευρίσκονται ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Πάνος Λάμπρου, η Ελένη Σταματάκη. Επίσης στην Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μετείχαν η Ρένα Δούρου, ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο Νίκος Μπίστης, πρώην βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το Συντονιστικό και μέλη της Αλληλεγγύης Πειραιά.

https://www.youtube.com/embed/liFg9Y5lDBs?rel=0&showinfo=0Η χώρα που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν ως χώρα μας, μια χώρα ρατσισμού και ξενοφοβίας, ακροδεξιών τραμπούκων, που τρομοκρατούν έγκυες και χαρακώνουν παιδιά... αυτή η χώρα δεν είναι η Ελλάδα, δεν είναι η δικιά μας πατρίδα, τονίζει το τμήμα Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Νίκου Μπελαβίλα, το "Νήσος Χίος" έφυγε με καθυστέρηση από την Ερμούπολη. Έχει παραλάβει πρόσφυγες από Μυτιλήνη και Σάμο. Αναμένεται να φτάσει, γύρω στις 00.30 π.μ. με 1.00 π.μ. στην Ε3 (Άγιος Διονύσης). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ε7 με κατεύθυνση τις απέναντι προβλήτες.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αιχμάλωτη της αντιπολιτευτικής ρητορείας της και των ακροδεξιών στελεχών της βρίσκεται ήδη σε αδιέξοδο. Εμείς και ο κόσμος της αλληλεγγύης όμως, μπορούμε! Υποδεχόμαστε τους πρόσφυγες την Κυριακή το βράδυ στον Πειραιά- τις επόμενες μέρες παντού», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL