Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Ανοίγουν την πόρτα στους υπόδικους χρυσαυγίτες υποψήφιους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανοίγουν την πόρτα στους υπόδικους χρυσαυγίτες υποψήφιους

Την εβδομάδα αυτή συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα, ο υπόδικος αρχηγός της Ν. Μιχαλολιάκος και οι επίσης υπόδικοι βουλευτές της έχουν επιστρέψει στους δρόμους των πόλεων και των χωριών για "ενημερωτικές δράσεις" και προεκλογικές παρουσιάσεις των υποψηφίων τους για τις επικείμενες εκλογές σε Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ευρωβουλή.

Και μπορεί ο Δήμος Αθηναίων να υιοθέτησε ψήφισμα, κηρύσσοντας ανεπιθύμητη τη Χρυσή Αυγή στον Δήμο της Αθήνας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα παραχωρήσουν χώρους για εκλογικά περίπτερα της Χ.Α. -για το οποίο ο Ηλ. Κασιδιάρης μάλιστα έστειλε σχετικά εξώδικα στον δήμαρχο και τους αρμοδίους-, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και σε άλλους δήμους ή Περιφέρειες.

Κάπως έτσι, την προσεχή Κυριακή 21η Απριλίου (!), η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” θα παρουσιάσει τους υποψηφίους της για την Ανατολική Αττική στο δημαρχείο Κορωπίου! Μάλιστα, κεντρικοί ομιλητές θα είναι, σύμφωνα με την αφίσα τους, οι υπόδικοι: Ν. Μιχαλολιάκος, Ηλ. Παναγιώταρος -ο οποίος είναι και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής-, Ηλ. Κασιδιάρης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής πλέον Γ. Λαγός.

Όπως δημοσιεύθηκε δε χθες στην ιστοσελίδα του "Documento", σε σχετική ερώτηση στον νυν δήμαρχο Δημήτρη Κιούση, απάντησε ότι δεν ήταν ενήμερος και ότι ο χώρος παραχωρείται σε όποιον το ζητήσει, αν υπάρχει κενό. Ο νυν δήμαρχος είναι δήμαρχος Κρωπίας από το 2011 και από το 2014 εκλέγεται με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Κορωπί - Νέο Ξεκίνημα». Δημοσίευμα των "Παραπολιτικών" ανέφερε ότι το ΚΙΝ.ΑΛΛ. θα στηρίξει τον συγκεκριμένο δήμαρχο.

Ωστόσο, καμία δυσκολία δεν φαίνεται να αντιμετώπισε η Χ.Α. και με την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας -όπου, θυμίζουμε, περιφερειάρχης είναι ο νυν υποψήφιος με τη Ν.Δ. για τον Δήμο της Αθήνας Κ. Μπακογιάννης. Εκεί, παραχωρήθηκε η αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στη Χαλκίδα στη Χρυσή Αυγή, ώστε ο υπόδικος αρχηγός της να παρουσιάσει τους υποψήφιους για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL