Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Εξώδικο Τουλουπάκη στον ΣΚΑΪ για αναφορές σε ακίνητό της στο κέντρο της Αθήνας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εξώδικο Τουλουπάκη στον ΣΚΑΪ για αναφορές σε ακίνητό της στο κέντρο της Αθήνας

Στο εξώδικο η εισαγγελική λειτουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει πως το μοναδικό ακίνητο που κατέχει είναι ένα ενυπόθηκο διαμέρισμα στο Κουκάκι για το οποίο δήλωσε το πλήρες τίμημα αγοράς του τόσο στη φορολογική της δήλωση όσο και στη δήλωση Πόθεν Έσχες.

Φέρεται επίσης να τονίζει πως για την αγορά του εν λόγω ακινήτου καταβλήθηκε το σύνολο της πραγματικής του αξίας και σύμφωνα με την τότε ισχύουσα νομοθεσία η οποία προέβλεπε πλήρη απαλλαγή από την καταβολή φόρου μεταβίβασης για ακίνητο πρώτης κατοικίας με εμβαδό μικρότερο από 200 τ.μ. (Ν3634/2008 αρ. 3). Επομένως σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό δεν ήταν εκ του νόμου, υπόχρεη σε καταβολή φόρου μεταβίβασης ακινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο εξώδικο της εισαγγελέα, διατυπώνεται προβληματισμός ως προς τη σκοπιμότητα δημοσιοποίησης «αφιλτράριστης δημοσίευσης» και «αδιασταύρωτου ρεπορτάζ» σε βάρος της, με δεδομένη τη νευραλγική θέση την οποία υπηρετεί. Τονίζει δε, πως δεν έγινε καμία επικοινωνία μαζί της ώστε να ζητηθούν διευκρινίσεις και να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών.

Με το εξώδικο η κ. Τουλουπάκη φέρεται να ζητά την άμεση επανόρθωση του ρεπορτάζ από τον Σκάι κατά τη διάρκεια του σημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων καθώς και δημόσια δήλωση συγγνώμης για όσα συκοφαντικά και ψευδή εμφανίστηκαν σε βάρος της, με την απειλή σε περίπτωση μη συμμόρφωσης να προβεί σε όλες τις νόμιμες δικαστικές ενέργειες σε βάρος του σταθμού.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL