Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
Ρ. Δούρου: Είμαστε αμείλικτοι απέναντι στις αδιαφανείς συνθήκες (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρ. Δούρου: Είμαστε αμείλικτοι απέναντι στις αδιαφανείς συνθήκες (Video)

Σε προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών προχώρησε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου μετά από τη μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας που ξεκίνησε χθες το πρωί.https://www.youtube.com/embed/zXBMCFQXlMs

«Η προσωρινή διακοπή θα διαρκέσει για όσο χρειαστεί ώστε να συνδράμουμε στη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας που ξεκίνησε χθες το πρωί αλλά από πίσω έχει μία έρευνα σε βάθος. Η εντολή μου ήταν να κλείσει η υπηρεσία» δήλωσε η Ρ. Δούρου σχετικά με το κύκλωμα που εξέδιδε παράνομα άδειες οδήγησης.

Όπως είπε η περιφερειάρχης Αττικής, όσοι υπάγονται στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα Αθηνών μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις υπόλοιπες Διευθύνσεις Μεταφορών.

Η Ρ. Δούρου σημείωσε ότι η Περιφέρεια χρειάστηκε να αντιμετωπίσει το ίδιο φαινόμενο και στη Διεύθυνση Μεταφορών του Πειραιά όπου και εκεί ζήτησε τη συνδρομή της εισαγγελικής αρχής.

«Δεν υπάρχει συμπολίτης μας που να έχει χρειαστεί ο ίδιος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του να προσέλθει στις διευθύνσεις μεταφορών του υπουργείου ή των περιφερειών και να μην αισθανθεί καχύποπτος για το τρόπο λειτουργίας. Για αυτό από το Σεπτέμβριο του 2014 προσπαθήσαμε να είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε αυτές τις αδιαφανείς διαδικασίες αλλά και να προχωρήσουμε με τη ψηφιοποίηση αυτών των διαδικασιών. Όπου υπάρχει γραφειοκρατία υπάρχει σοβαρός κίνδυνος διαφθοράς» επισήμανε η περιφερειάρχης Αττικής.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL