Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η Ρένα Δούρου στο χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ της Παμμακάριστου

«Στο πλευρό μιας προσπάθειας που αφορά την κοινωνική συνοχή» ανέφερε η Ρένα Δούρου

Το Ίδρυμα για το παιδί «Η Παμμακάριστος» επισκέφθηκε το Σάββατο, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με αφορμή το ετήσιο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Ιδρύματος.

Η Περιφέρεια Αττικής, «χωρίς να επιχειρεί να υποκαταστήσει άλλους φορείς, συνδράμει με συνέπεια τις προσπάθειες που αφορούν ζητήματα κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης. Αναδεικνύει έτσι την αναγκαιότητα να ανοίγουμε μια ζεστή αγκαλιά σε εκείνους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, ειδικά τις ημέρες των εορτών, που είναι πιο δύσκολες για τις οικογένειες οι οποίες δοκιμάζονται» τονίζει η Περιφέρεια Αττικής σε σχετική της ανακοίνωση.

Στο περιθώριο της επίσκεψής της, η Ρένα Δούρου σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Δεν πρόκειται για κάποιου είδους εθιμοτυπική επίσκεψη, με κάμερες, αλλά για μια επίσκεψη ουσίας. Ακριβώς όπως το χειροπιαστό έργο που γίνεται εδώ, από τους ανθρώπους του Ιδρύματος.

Η Περιφέρεια Αττικής συμπαραστέκεται σε μια προσπάθεια που δεν αφορά ‘μονάδες’ αλλά την κοινωνική συνοχή. Το δικαίωμα όλων των συνανθρώπων μας στη ζωή, κόντρα στους αποκλεισμούς, κόντρα στα στερεότυπα. Κρατώ βαθιά μέσα μου τις ευχές για τη νέα χρονιά – ευχές ειλικρινείς και όχι συμβατικές».

Σημειώνεται ότι, η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί τις δράσεις του Ιδρύματος με 2 εκατομμύρια ευρώ μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος Αττική 2014 - 2020, στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων - Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής».

Δείτε όλα τα σχόλια