Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C17.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.8°C13.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.3°C12.3°C
0 BF 71%
Αρνητικά απάντησε ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αρνητικά απάντησε ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Ο δήμος μου και η αγάπη των συμπολιτών μου είναι ο οδηγός μου και στις επόμενες εκλογές. Τα λόγια αυτά είπα και στον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρόσφατη συνάντησή μας με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που με εμφάνιζαν ως πιθανό υποψήφιο για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Καϊτεζίδης.

   «Με τους συνεργάτες μου, κυρίως όμως με όλους τους συνδημότες μου συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε σε κάθε γωνιά του μεγάλου μας δήμου», τονίζει ο κ. Καϊτεζίδης και προσθέτει: «Προχωράμε ενωμένοι και δημιουργικοί. Πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά. Με κοινή στέγη έναν μεγάλο συνδυασμό, που τους χωρά όλους. Με την εμπιστοσύνη του κόσμου δίπλα στους συνδημότες μας, όπως πάντοτε».

   Στις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο κ. Καϊτεζίδης για να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν ένα ψηφοδέλτιο με ενωτικό και αυτοδιοικητικό χαρακτήρα. Η κίνηση όμως του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Ορφανού, να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του, λέγοντας πως είναι «προσωπική απόφαση» και πως είναι έτοιμος για «συμμαχίες και συγκρούσεις» τον οδήγησαν στο να απαντήσει αρνητικά.

   Εκτός από τον Γιώργο Ορφανό έχουν ανακοινώσει ήδη υποψηφιότητα για τον δήμο Θεσσαλονίκης ο συντονιστής Κοινωνικής Συνοχής και Μεταναστευτικού - Προσφυγικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χάρης Αηδονόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Εντάξει», Εφραίμ Κυριζίδης, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, πρώην αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, Βασίλης Μωυσίδης, ο διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας, Ιωάννης Νασιούλας και η Μαρία Ιωαννίδου με την παράταξη «Δημοκρατική Συμμαχία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL