Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.4°C
2 BF 89%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
14 °C
10.8°C14.9°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.6°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.5°C17.8°C
4 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
2 BF 100%
Γιώργο Τσουκαλά και Ελευσινιακό Ενωτικό Συνδυασμό στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιώργο Τσουκαλά και Ελευσινιακό Ενωτικό Συνδυασμό στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές

Όπως τονίζει ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ελευσίνας –Μαγούλας:

Ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές του Μάιου θα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις στην πόλη μας, τον Ελευσινιακό Ενωτικό Συνδυασμό και τον νυν δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά. Η προγραμματική συμφωνία η οποία επήλθε ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στο δημοτικό συνδυασμό του οποίου ηγείται ο κ. Γιώργος Τσουκαλάς, πιστεύουμε πως δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις γι αυτή την συνεργασία.

Θα αγωνιστούμε συστηματικά προκείμενου το μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων στην πόλη μας, να μπορέσει να βελτιώσει τη συνολική λειτουργία του ΔΗΜΟΥ μας προς όφελος των συμπολιτών μας, διορθώνοντας λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος.

Θεωρούμε ότι η συσπείρωση  ευρύτατων κοινωνικών δυνάμεων που επιτυγχάνεται στον συνδυασμό του κ. Γ. Τσουκαλά, στον οποίο συμμετέχουν ικανά και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη, αποτελεί την καλύτερη αυτοδιοικητική πρόταση για την πόλη μας, προκειμένου, αφενός μεν να μπορέσει να συνεχιστεί και να διευρυνθεί στον ενιαίο δήμο Ελευσίνας - Μαγούλας το έργο που άφησε ο αείμνηστος Γιώργος Αμπατζόγλου, αφετέρου δε να μπορέσει να διοργανωθεί με επιτυχία για την πόλη μας η Πολιτιστική Πρωτεύουσα Eleusis 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL