Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Διαμαρτυρία συμβασιούχων έξω από το ΥΜΑΘ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διαμαρτυρία συμβασιούχων έξω από το ΥΜΑΘ

Την κινητοποίησή τους έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης συνεχίζουν συμβασιούχοι του δήμου Θεσσαλονίκης, οι συμβάσεις των οποίων έληξαν εδώ και μερικές ημέρες. Το βράδυ στις 8.30 θα δοθεί συναυλία στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η Σοφία Εξαδακτύλου, αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης, "καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι να έρθουν και να συμπαρασταθούν στους απολυμένους συμβασιούχους".

Αύριο θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου ώστε να διαμορφωθεί το καινούριο πρόγραμμα δράσης των μελών του. "Αυτή τη στιγμή αρκετοί συμβασιούχοι βρίσκονται εδώ. Κόσμος έρχεται συνεχώς ενώ μας επισκέπτονται φορείς και σωματεία που δηλώνουν συμπαράσταση στον αγώνα μας. Καλούμε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να ρθει να μας συμπαρασταθεί" πρόσθεσε η κ. Εξαδακτύλου.

Σημειώνεται ότι οι συμβασιούχοι, που έχουν στήσει σκηνές μπροστά στην κεντρική είσοδο του ΥΜΑΘ, διεκδικούν μόνιμη και σταθερή δουλειά και μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL