Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.0°C
3 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.1°C14.4°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.7°C14.8°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C20.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.4°C
0 BF 94%
Ρ. Δούρου: Έχουμε τα κίνητρα, έχουμε το ταλέντο, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρ. Δούρου: Έχουμε τα κίνητρα, έχουμε το ταλέντο, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά

Τη σημασία της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην ανάταξη της οικονομίας αλλά και στη κοινωνική συνοχή, υπογράμμισε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου στη συνδιάσκεψη του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων της επιχειρηματικής, επιμελητηριακής και πανεπιστημιακής κοινότητας.

Συγκεκριμένα η περιφερειάρχης χαρακτήρισε τη γυναικεία επιχειρηματικότητα ως «σπουδαία υπόθεση» με «πολλαπλή συμβολή» στην παραγωγική ανασυγκρότηση και την κοινωνική συνοχή του τόπου. Οι δύο αυτές σημαντικές παράμετροι, τόνισε, αποκτούν νέες ακόμη πιο ουσιαστικές διαστάσεις ειδικά σήμερα, μετά από την ιστορικής σημασίας, συνεδρίαση του Eurogroup, που σηματοδότησε το τέλος του ελληνικού προγράμματος.

«Και στο κεφάλαιο αυτό είμαι βέβαιη ότι η γυναικεία επιχειρηματικότητα μπορεί και οφείλει να γράψει ξεχωριστές σελίδες», προσέθεσε η ίδια. «Στη σημερινή συγκυρία, η δική μας επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει το ισχυρό χαρτί, όχι για μία κυβέρνηση ή ένα κόμμα, αλλά για τον τόπο. Για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας. Έχουμε τα κίνητρα, έχουμε το ταλέντο, έχουμε τις γνώσεις. Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά», υπογράμμισε η περιφερειάρχης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL