Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Επιβάτες κάθονται για τελευταία φορά στην ουρά για εισιτήρια"

Eurokinissi

Εφεξής και η ανανέωση υπολοίπου και η αγορά πολλαπλού εισιτηρίου ή απρόσωπης κάρτας μπορεί να πληρωθεί και στα μηχανήματα και μέσω διαδικτυακών διατραπεζικών συναλλαγών

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γιάννης Σκουμπούρης, μίλησε Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που οι επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς «το αγκαλιάζουν», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο Γ. Σκουμπούρης εξήγησε ότι όσοι χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα κάθονται πραγματικά για τελευταία φορά στην ουρά για την απόκτηση των ηλεκτρονικών προσωποποιημένων καρτών αφού εφεξής και η ανανέωση υπολοίπου και η αγορά πολλαπλού εισιτηρίου ή απρόσωπης κάρτας μπορεί να πληρωθεί και στα μηχανήματα και μέσω διαδικτυακών διατραπεζικών συναλλαγών.

Η κοινωνική πολιτική για ανέργους, φοιτητές και άλλες κοινωνικές ομάδες που έχουν έκπτωση ή δικαίωμα στη δωρεάν μετακίνηση θα συνεχίσουν να το απολαμβάνουν αφού θα αποκτήσουν ειδικές κάρτες.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το κάρο της Ν.Δ. έχει κολλήσει στη λάσπη

Όσο μπαίνουμε στο φθινόπωρο, τόσο ξεκαθαρίζει το πολιτικό τοπίο που διαμορφώθηκε μετά τις 21 Αυγούστου και τη λήξη των προγραμμάτων. Η κυβέρνηση προχωράει στην υλοποίηση των εξαγγελιών της ξεκινώντας...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο