Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Στ. Παππάς: "Επιβάλλεται να αποκατασταθούν οι σχέσεις των πολιτών με τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στ. Παππάς: "Επιβάλλεται να αποκατασταθούν οι σχέσεις των πολιτών με τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ"

«Θα έχουμε μία καλή και στενή συνεργασία με τη διοίκηση του Οργανισμού» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Σάββα Παναγιωτίδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα για την καλύτερη κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, για τις λεωφορειολωρίδες, τα στέγαστρα στις στάσεις κ.ά. Ο Γ. Μπουτάρης τόνισε, επίσης, ότι επιθυμία του δήμου είναι ο νέος στόλος του ΟΑΣΘ να αποτελείται από ηλεκτρικά οχήματα.

Από την πλευρά του ο Στ. Παπάς μεταξύ άλλων τόνισε ότι «επιβάλλεται να αποκατασταθούν οι σχέσεις των πολιτών με τους εργαζόμενους του Οργανισμού» και επισήμανε πως από τότε που ανέλαβε η νέα διοίκηση ήδη κυκλοφορούν στους δρόμους 130 περισσότερα λεωφορεία που ήταν παροπλισμένα «νομίζω ότι έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή η διαφορά, αν κι αυτό θα κριθεί τελικά από τους πολίτες» σημείωσε, ενώ ανέφερε ότι αναφορικά με την ομαλότερη κίνηση στους δρόμους ήδη έχει κλειστεί συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, στην οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι του δήμου.

Νωρίτερα τα γραφεία του ΟΑΣΘ επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Παναγιώτη Ρήμα. Συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄Θεσσαλονίκης Δημήτρης Δημητριάδης, ο αναπληρωτής συντονιστής Χρήστος Δουϊτσης και το μέλος της ΝΕ Τάσος Παπαντωνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL