Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.7°C19.7°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.5°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C20.8°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.8°C17.8°C
1 BF 51%
ΣΕΡΡΕΣ: / Εκτός κινδύνου οι τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου με μαθητές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΕΡΡΕΣ: / Εκτός κινδύνου οι τραυματίες από ανατροπή λεωφορείου με μαθητές

Τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές και γονείς από το Βαμβακόφυτο Σερρών οι οποίοι συμμετείχαν σε σχολική εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη ανατράπηκε κοντά στον οικισμό Αγγίτσα, στο δρόμο Σερρών - Καβάλας με αποτέλεσμα τον ευτυχώς ελαφρύ τραυματισμό 36 ατόμων.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα και οι περισσότεροι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Από τους συνολικά 30 τραυματίες παρέμεινα προληπτικά για νοσηλεία 11 ενήλικες και 5 παιδιά. Μια γυναίκα 63 χρόνων διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με κάταγμα σπονδυλικής στήλης, ενώ από τα έξι άτομα που διακομίσθηκαν στα νοσοκομεία της Καβάλας και της Δράμας παρέμειναν προληπτικά για νοσηλεία τρεις ενήλικες και ένα παιδί.

Οι μαθητές είναι από δημοτικό του Βαμβακόφυτου Σερρών και επρόκειτο να κάνουν μια εκπαιδευτική εκδρομή προς την Αλεξανδρούπολη, ενώ συνοδεύονταν από τους κηδεμόνες τους. Άλλοι μαθητές του ίδιου δημοτικού επέβαιναν σε δεύτερο -προπορευόμενο- λεωφορείο. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανόν να οφείλεται στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος εξαιτίας της βροχής και στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει σύγκρουση με διερχόμενη νταλίκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL