Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.5°C21.8°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.0°C23.2°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.0°C19.9°C
1 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.9°C21.8°C
5 BF 36%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.4°C
0 BF 46%
Κερατσίνι - Δραπετσώνα / Ο Χρήστος Βρεττάκος υποψήφιος δήμαρχος με τον Άλλο Δρόμο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κερατσίνι - Δραπετσώνα / Ο Χρήστος Βρεττάκος υποψήφιος δήμαρχος με τον Άλλο Δρόμο

Με πολύ μεγάλη και δυναμική συμμετοχή των πολιτών του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, ο Άλλος Δρόμος ανακήρυξε τον επικεφαλής του Χρήστο Βρεττάκο ως υποψήφιο δήμαρχο στις επερχόμενες εκλογές.

Εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας γέμισαν ασφυκτικά το πολιτιστικό κέντρο "Αντώνης Σαμαράκης", παλιοί γνώριμοι από τους αγώνες της Αριστεράς και τα τοπικά κινήματα αλλά και νεότεροι, που διακρίνουν στον Άλλο Δρόμο την ελπίδα για αλλαγή στην πόλη τους.

Ο Άλλος Δρόμος γεννήθηκε πριν έναν χρόνο με πρωτοβουλία αριστερών και προοδευτικών πολιτών και την ανάγκη μιας δύναμης αλλαγής και ανατροπής στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, ενώ ήδη έχει δώσει και κερδίσει αγώνες για την πόλη, τους εργαζόμενους της δημοτικής επιχείρησης, το πράσινο και τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών, συμμετέχοντας ενεργά στον αντιφασιστικό αγώνα.

Ο Χρ. Βρεττάκος είναι δάσκαλος, ενταγμένος στην ΚΝΕ και στο ΚΚΕ από τα μαθητικά του χρόνια, με συνεπή αγωνιστική παρουσία ως συνδικαλιστής στον σύλλογο δασκάλων Πειραιά, ενώ από το 1989 συνεχίζει την πολιτική του δράση ως ανένταχτος στην Αριστερά.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι βουλευτές Β' και Α' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Τζ. Βαμβακά και Θ Δρίτσας, οι επικεφαλής των αριστερών προοδευτικών παρατάξεων στον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη Κόντρα στο Ρεύμα, Κ. Παπαδόπουλος, Περάματος Κόντρα στην Ανατροπή, Γ. Λαγουδάκης και αντιπροσωπεία του Πάμε Αλλιώς στον Κορυδαλλό, με υποψήφια δήμαρχο την Κ. Κυλάκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL