Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα

Φωτογραφία αρχείου

Σε ποτάμια μετατράπηκαν μέσα σε λίγη ώρα, κεντρικοί και επαρχιακοί δρόμοι της Κέρκυρας μετά τη δυνατή νεροποντή που έπληξε για δύο ώρες περίπου, το νησί.

Δέντρο που ξεριζώθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων, που έπνεαν το πρωί καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στην πόλη της Κέρκυρας, προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να τα απεγκλωβίσει.

Η δυνατή βροχή προκάλεσε πτώσεις σοβάδων από τις προσόψεις κτιρίων στο Λιστόν, αλλά και σε κτίρια στο Παλιό Λιμάνι.

Στον Ποταμό, παρακείμενο δημοτικό διαμέρισμα του κεντρικού δήμου Κέρκυρας, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λίγη ώρα σε ορμητικούς χείμαρρους δυσχεραίνοντας τη διέλευση των οχημάτων και των πεζών.

Έντονα ήταν τα καιρικά φαινόμενα και στη Βόρεια Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για άντληση υδάτων.

Στον Παντοκράτορα, το πιο ψηλό όρος της Κέρκυρας, η πυκνή ομίχλη κράτησε αρκετή ώρα τους προσκυνητές στην Ιερά Μονή του Σωτήρος, καθώς ήταν αδύνατη η διέλευση των οχημάτων από και προς το μοναστήρι.

Αυτή την ώρα στο νησί τα καιρικά φαινόμενα είναι υπό πλήρη ύφεση, ενώ σύμφωνα με την ΕΜΥ καταιγίδες αναμένονται και κατά τις απογευματινές ώρες.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL