Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ά.Γκόγκογλου: Αστυνομικοί με μηχανές ορμάγανε μέσα στο πλήθος

Όπως ξεκαθάρισε ο 67χρονος συνταξιούχος έμπορος, ιστορικός στέλεχος της Αριστεράς και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ «ούτε κουκουλοφόρος υπήρχε, ούτε σημειώθηκε κάποια επιθετική ενέργεια κατά της αστυνομίας»

«Προφανώς ούτε κουκουλοφόρος υπήρχε, ούτε σημειώθηκε κάποια επιθετική ενέργεια κατά της Αστυνομίας», τόνισε το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Άγγελος Γκόγκογλου ο οποίος συμμετείχε στη χθεσινή διαδήλωση με το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε επίθεση από μηχανή, στην οποία επέβαιναν αστυνομικοί, της Ομάδας «Δράση» της ΕΛΑΣ και γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό χάρη στην παρέμβαση αστυνομικού

Όπως σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 οι άνδρες της "Δράσης" απρόκλητα επιχείρησαν να τον τραυματίσουν και να τον ακινητοποιήσουν.

Ο 67χρονος συνταξιούχος έμπορος, ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς πρόσθεσε ότι η παρέμβαση του αστυνομικού, τον οποίο με ψευδείς καταγγελίες προσπαθούν να κατηγορήσουν ακροδεξιοί συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ, συνίστατο στο να εξηγήσει ποιος ήταν ο κ. Γκόγκογλου και να επισημάνει στους συναδέλφους του πως αυτός διαδήλωνε ειρηνικά.

Τέλος, ο ίδιος συνέκρινε τη χθεσινή επίθεση της Αστυνομίας με αυτήν που είχε δεχτεί  απρόκλητα το 1980, στην επέτειο του Πολυτεχνείου, το μπλοκ του «Ρήγα Φεραίου».

 

ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαίο ψέμα περί «αστυνομικού του ΣΥΡΙΖΑ που απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου»

 

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις