Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.0°C23.4°C
3 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.0°C21.0°C
2 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
21 °C
19.8°C22.7°C
2 BF 79%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.4°C20.7°C
0 BF 72%
Μπαράζ συγκεντρώσεων σήμερα απέναντι στο χουντικής κοπής νομοσχέδιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μπαράζ συγκεντρώσεων σήμερα απέναντι στο χουντικής κοπής νομοσχέδιο

Εν μέσω θύελλας αντιδράσεων ψηφίζεται απόψε στη Βουλή το "αντισυνταγματικό" όπως χαρακτηρίστηκε νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλες και όλους στην πλατεία Κλαυθμώνος, στη συγκέντρωση ενάντια στο αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο "Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις"  που ψηφίζεται σήμερα.

«Όλοι και όλες υψώνουμε τη φωνή μας μαζί με τα συνδικάτα, απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που θέλει να καταργήσει συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες και να μας γυρίσει στις σκοτεινές εποχές του κράτους- χωροφύλακα. Απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που ανάγει την αστυνομία σε απόλυτο ρυθμιστή του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται ελεύθερα και προβλέπει ακόμα και την ευθύνη των διοργανωτών μιας κινητοποίησης για οτιδήποτε συμβεί σε αυτή, αν κριθεί ότι δεν την προφύλαξαν επαρκώς - αν δεν πείσουν δηλαδή για τις επιδόσεις τους στην καταστολή!» τονίζει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα Πέμπτη, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, όπου επίσης θα συμμετάσχουν και οργανώσεις, κόμματα της Αριστεράς, φορείς και συλλογικότητες. 

Διαβάστε επίσης

Κάλεσμα της Ανοιχτής Πόλης στη συγκέντρωση της Πέμπτης στις 7μμ στα Προπύλαια

ΕΣΗΕΑ: Η απαγόρευση των διαδηλώσεων δεν θα περάσει

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL