Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ουρές χιλιομέτρων στον Προμαχώνα - Άνοιξαν τα σύνορα για τους εγκλωβισμένους οδηγούς (Video)

Άνοιξαν τα σύνορα στο πλήθος οχημάτων από τη Σερβία που εγκλωβίστηκε στην είσοδο προς την Ελλάδα

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν  στον Προμαχώνα τις τελευταίες ώρες, καθώς αρκετοί Σέρβοι τουρίστες έσπευσαν στα σύνορα για να προλάβουν την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση προχώρησε στο κλείσιμο των συνόρων με τη Σερβία από τις 6  το πρωί έως τις 15 του μήνα, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, στη γειτονική χώρα.

Οι Σέρβοι τουρίστες διαμαρτύρονταν, αφού έχουν προγραμματίσει τουλάχιστον 3 μήνες πριν τις διακοπές τους, όπως κάθε χρόνο, ανέφεραν χαρακτηρικά. Οι περισσότεροι, ενώ έφτασαν έγκαιρα στο σημείο, εγκλωβίστηκαν μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας και περίμεναν σε μια ουρά για περισσότερες από 4-5 ώρες με αποτέλεσμα να τους πιάσει το κλείσιμο των συνόρων 500 μέτρα πριν εισέλθουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έπειτα από συνεννόηση των Αρχών, αποφασίστηκε να ανοίξουν τα σύνορα και να εισέλθουν όσοι βρίσκονταν στον μεθοριακό σταθμό στη χώρα μας.

 

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δημόσια υγεία και κυβερνητική ανεπάρκεια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επένδυσε πάρα πολλά στην επιτυχημένη διαχείριση της καραντίνας. Επιτυχημένη φυσικά μόνο από ιατρικής πλευράς, γιατί την ίδια περίοδο υπήρξαν τουλάχιστον δύο καραμπινάτα σκάνδαλα -η λίστα Πέτσα και οι πλατφόρμες κατάρτισης...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις