Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τα έγγραφα για την ανανέωση των συμβάσεων 17 εργαζομένων της Υπηρεσίας Ασύλου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον αρμόδιο υπουργό να καταθέσει στη Βουλή όλα τα σχετικά διοικητικά έγγραφα των αρμόδιων υπηρεσιών τα οποία σχετίζονται με την υπόθεση της ανανέωσης των συμβάσεων των 17 εργαζόμενων συμβασιούχων της Υπηρεσίας Ασύλου

Αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κατέθεσαν 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοβουλία του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Ψυχογιού, σχετικά με την υπόθεση της ανανέωσης των συμβάσεων των 17 εργαζόμενων συμβασιούχων της Υπηρεσίας Ασύλου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν πως «παρά τις συνεχείς κινητοποιήσεις του Σωματείου Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου, τις συνεχείς οχλήσεις και παρεμβάσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επεξεργασία στις Επιτροπές και τη συζήτηση στην Ολομέλεια επί του Ν.4686/2020, αλλά και την Επίκαιρη Επερώτηση 66 βουλευτών, προκειμένου να ενημερωθεί το Σώμα και η ελληνική κοινωνία για τους λόγους που παρακωλύουν την ανανέωση 17 συμβασιούχων εργαζόμενων, ο κ. υπουργός δεν έδωσε σαφή απάντηση και στοιχεία κάνοντας μόνο γενικόλογη αναφορά σε διοικητικά και νομικά κωλύματα».

Για την Κοινοβουλευτική και Διοικητική διαδικασία οι λόγοι που επικαλείται ο Υπουργός θα πρέπει να βασίζονται σε συγκεκριμένα έγγραφα των υπηρεσιών του Υπουργείου με πλήρη τεκμηρίωση και αιτιολόγηση, τονίζουν οι ίδιοι

Τέλος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον αρμόδιο υπουργό να καταθέσει στη Βουλή όλα τα σχετικά διοικητικά έγγραφα των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου τα οποία σχετίζονται με την υπόθεση της ανανέωσης των συμβάσεων των 17 εργαζόμενων συμβασιούχων της ΣΟΧ1/2017 της Υπηρεσίας Ασύλου.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένας χρόνος "αριστείας"

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» δεν καλύπτει όλα όσα έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον πρώτο χρόνο της θητείας της. Αφορά την ατζέντα της τελευταίας ημέρας: την επιβεβαίωση του τεράστιου σκανδάλου της λίστας Πέτσα, όπου τεράστια ποσά δημοσίου χρήματος διοχετεύτηκαν για τη στήριξη ΜΜΕ φιλικών προς την κυβέρνηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις