Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νίκος Σαραντάκος: «Μαργαριτάρια» made in Greece

Ο Νίκος Σαραντάκος διορθώνει τους γαλάζιους "άριστους": «Listen to your heart λέει το τραγούδι, κωθώνια»

«Όπως φαίνεται, ανάμεσα στα γαλάζια βύσματα που τα ξύν... που υπηρετούν στην πρεσβεία μας στην Ουάσινγκτον, δεν υπάρχει ούτε ένας που να έχει πάρει Λόουερ και που να ξέρει ότι το listen συντάσσεται με την πρόθεση to!», σχολιάζει ο συγγραφέας-μεταφραστής, Νίκος Σαραντάκος αναφορικά με ανάρητση της ελληνικής πρεσβείας στις ΗΠΑ στην οποία γράφτηκε: «Listen your soul, listen your body. Visit Greece. Because Greek summer is a state of mind».

«Listen to your heart λέει το τραγούδι, κωθώνια», προσθέτει ο Ν.Σαραντάκος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένας χρόνος "αριστείας"

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» δεν καλύπτει όλα όσα έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον πρώτο χρόνο της θητείας της. Αφορά την ατζέντα της τελευταίας ημέρας: την επιβεβαίωση του τεράστιου σκανδάλου της λίστας Πέτσα, όπου τεράστια ποσά δημοσίου χρήματος διοχετεύτηκαν για τη στήριξη ΜΜΕ φιλικών προς την κυβέρνηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις