Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τραυματίας από πυροβολισμό στο Μυλοπόταμο

Τραυματισμένος από όπλο, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ένας 54χρονος άντρας από τα Ζωνιανά. Την ίδια ώρα, γίνεται λόγος και για ένα δεύτερο άντρα ο οποίος φέρεται τραυματισμένος, όχι, ωστόσο, από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας φέρει τραύμα από σφαίρα μεταξύ του ιερού οστού και του κόκκυγα με κατεύθυνση προς τα πάνω ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του. 

Ο 54χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ΙΧ στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο cretalive, ο τραυματίας παρελήφθη σε καλή κατάσταση.

Την ίδια ώρα, γίνεται λόγος και για ένα δεύτερο άντρα ο οποίος φέρεται τραυματισμένος, όχι, ωστόσο,  από πυροβολισμό. Πηγές σημειώνουν ότι ο άντρας είναι χτυπημένος στο κεφάλι και ότι οι δύο άντρες συνδέονται με συγγενικές σχέσεις. Αξίζει να τονιστεί ότι τα περιστατικά έχουν θέσει σε "κόκκινο" συναγερμό τις αστυνομικές αρχές με δυνάμεις να σπεύδουν στην περιοχή. 

Πηγή cretalive.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις