Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
Αλ.Τριανταφυλλίδης: Να πάρουν θέση οι δημοσιογραφικές ενώσεις για τα σεξιστικά σχόλια του Γ.Πρετεντέρη (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ.Τριανταφυλλίδης: Να πάρουν θέση οι δημοσιογραφικές ενώσεις για τα σεξιστικά σχόλια του Γ.Πρετεντέρη (Ηχητικό)

«Είναι τεράστια η ευθύνη των Ενώσεων των Δημοσιογράφων και της ΠΟΑΣΥ που πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν θέση απέναντι σε αυτόν τον εκβαρβαρισμό και σεξισμό συναδέλφων σε βάρος πολιτικών γυναικών. Είναι παρακμή, ξεπεσμός» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης, για τα σεξιστικά σχόλια του Γ. Πρετεντέρη για την Ε.Αχτσιόγλου και την Κ.Νοτοπούλου.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/828993613&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true

Σχετικά με την «εξαφάνιση» του ΣΥΡΙΖΑ από τα ΜΜΕ σχολίασε ότι «γνωρίζουμε ότι ο Μητσοτάκης δε θα μπορούσε να μείνει ούτε μια μέρα στην εξουσία αν δεν είχε τις πλάτες των καναλιών».

«Ο Κ. Μητσοτάκης βλάπτει σοβαρά τη Θεσσαλονίκη» τόνισε ακόμη αναφερόμενος στον ΟΑΣΘ και συγκεκριμ΄λενα την απόσυρση της μήνυσης της προηγούμενης διοίκησης για τα 125 εκατ. ευρώ επιδότησης στον Οργανισμό ενώ παράλληλα επεσήμανε «πως το σκάνδαλο του ιδιωτικού ΟΑΣΘ θέλουν να το εφαρμόσουν τώρα και στο Μετρό». Αναφέρθηκε ακόμη στον διαγωνισμό για αγορά των λεωφορείων που είχε ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ακύρωσε η ΝΔ «για να κάνει bussiness as usual».

Τέλος, δήλωσε πως με τη φράση «από την Ελλάδα της εθνικής ανοσίας περνάμε στην Ελλάδα της εθνικής αναισθησίας και ανοησίας περιγράφονται τα έργα και οι ημέρες του Κ. Μητσοτάκη» καταλήγοντας πως η ΝΔ έχει μια εμμονή στην αποξήλωση των αρχαιοτήτων στον σταθμό Βενιζέλου καθώς «δεν αγαπάει ούτε τα αρχαία ούτε την ιστορία της Θεσσαλονίκης».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL