Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ.Ραγκούσης: Δύο ερωτήματα προς την κυβέρνηση για τα χθεσινά γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ

Εάν αυτός που εμφανίζεται στην φωτογραφία είναι ο αστυνομικός ο οποίος σήκωσε όπλο εναντίον φοιτητών χθες στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ ρωτά ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση καθώς και σε περίπτωση που είναι, πότε προσελήφθη

«Πριν από οποιαδήποτε επόμενη τοποθέτησή μας αλλά και πριν υποχρεωθούμε πάλι να καταθέσουμε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, απαιτούμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς και την ηγεσία της ΕΛΑΣ, να απαντήσουν άμεσα, όπως έχουν υποχρέωση» σε δύο ερωτήματα, τονίζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης αναφορικά με τα χθεσινά γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του, δημοσιεύει φωτογραφία και ρωτά εάν ο συγκεκριμένος, «είναι ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: "Μεσημβρινές ώρες (στις 24 Φεβρουαρίου 2020) μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο"».

Επιπλέον, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά την κυβέρνηση και την ηγεσία της ΕΛΑΣ «πότε ακριβώς προσλήφθηκε ο συγκεκριμένος αστυνομικός;».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις