Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με αλλοίωση της φωνής και χωρίς εικόνα η εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων

Eurokinissi

Στη ΓΑΔΑ έχουν μεταβεί ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής Γ.Μπούγας, ο Θ.Πλεύρης από τη ΝΔ, ο Σπ.Λάππας από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Β.Κεγκέρογλου από το ΚΙΝΑΛΛ. Το ΚΚΕ αποχώρησε, ενώ δεν προσήλθε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Με ηχητικά μόνο μέσα και αλλοίωση της φωνής γίνεται η εξέταση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμος Σαράφης». Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, δεν υπάρχει σύστημα αναμετάδοσης εικόνας κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ενώ έχει απαγορευτεί και η χρήση κινητού τηλεφώνου από τον μάρτυρα.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας βρίσκεται στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ και στον 14ο τα μέλη της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σημειώνεται ότι στην εξέταση του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» δεν προσήλθε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Βιλιάρδος

Νωρίτερα, το ΚΚΕ είχε ξεκαθαρίσει ότι αποχωρεί από την προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο μέχρι να αρθεί το καθεστώς προστασίας.

Κατά συνέπεια στη ΓΑΔΑ έχουν μεταβεί ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Μπούγας, ο Θανάσης Πλεύρης από τη ΝΔ, ο Σπύρος Λάππας από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Βασίλης Κεγκέρογλου από το Κίνημα Αλλαγής.

Σημειώνεται ότι στις 20:30 αναμένεται να καταθέσει και η «Αικατερίνη Κελέση».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις