Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιονία οδό αύριο και μεθαύριο

Φωτογραφία αρχείου-Eurokinissi

Την Τρίτη, από τις 08:00 έως τις 18:00 και την Τετάρτη από τις 08:00 έως τις 19:00, θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εισόδου στον κόμβο Μεσολογγίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο και μεθαύριο, στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου της Ιονίας οδού, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Αύριο Τρίτη, από τις 08:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα και μεθαύριο Τετάρτη από τις 08:00 έως τις 19:00 το απόγευμα, θα ισχύσει εκ περιτροπής αποκλεισμός των κλάδων εισόδου του κόμβου στον αυτοκινητόδρομο.

Ο αποκλεισμός θα ξεκινήσει από τον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Αντίρριο, και με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο αποκλεισμός θα μεταφερθεί στον κλάδο εισόδου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα κατευθύνονται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων έως τον ανισόπεδο κόμβο Γαβρολίμνης, από όπου και θα εισέρχονται στην Ιονία οδό.

Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα κατευθύνονται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγρινίου Νότιο (Χαλικίου) από όπου και θα εισέρχονται στην Ιονία οδό.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στρατός και «ανοσία της αγέλης»

Στην τηλεόραση βγήκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, για να απαντήσει στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Αυγής» από το οποίο τεκμηριώνεται ότι στον στρατό υπάρχει σοβαρή έλλειψη μέσων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις