Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απειλές κατά της ζωής του καταγγέλλει ο Π. Κωνσταντινέας

Eurokinissi

«Δεν θα έχεις μαγαζάκι να πας για ζύμωμα το πρωί» και «ανέμενε και άλλη επίθεση στο μαγαζάκι σου», ήταν oi δύο απειλητικές αναρτήσεις στο facebook που απευθύνονταν στον Π.Κωνσταντινέα

Απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ο πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, κατέθεσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμάτας, απειλητικές αναρτήσεις στο Facebook οι οποίες όπως υποστηρίζει, στοχοποιούν τον ίδιο, την οικογένειά του και το αρτοποιείο του.

Οι εν λόγω αναρτήσεις, όπως αναφέρει το messinialive.gr, δημοσιεύθηκαν στο facebook της εφημερίδας «Ελευθερία» της Μεσσηνίας, στα σχόλια αναγνωστών κάτω από το ρεπορτάζ που αναφερόταν στην χθεσινή κατάθεση του πρώην ρέφερι στη δίκη των «28» για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας.

«Δεν θα έχεις μαγαζάκι να πας για ζύμωμα το πρωί» και «ανέμενε και άλλη επίθεση στο μαγαζάκι σου», ήταν τα δύο απειλιτικά μηνύματα που απευθύνονταν στον Π.Κωνσταντινέα.

Να σημειωθεί ότι στις στις 23 Σεπτεμβρίου 2018, ως βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δεχθεί άγρια επίθεση από ακροδεξιούς έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας. Το δικαστήριο της Καλαμάτας είχε κρίνει τους τέσσερις από τους οκτώ κατηγορούμενους που επιτέθηκαν στον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα λίγα μέτρα έξω από το γήπεδο του Μεσσηνιακού. Οι λόγοι της επίθεσης είχαν εθνικιστικά αιτία, λόγω της επικαιρότητας του Μακεδονικού.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις