Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Ηλιόπουλος: Οι γειτονιές μας είναι πιο ασφαλείς χωρίς τους δολοφόνους νεοναζί

Ο Νάσος Ηλιόπουλος για τα εγκαίνια της έκθεσης «Βάλ'τους Χ - Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας»

«Η δίκη των νεοναζί δολοφόνων βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η μάχη όμως ενάντια στο σκοτάδι και το μίσος του ρατσισμού δεν δίνεται μόνο στην αίθουσα του δικαστηρίου» αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης «Βάλ'τους Χ - Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας».

Όπως σημειώνει με ανάρτησή του στο Facebook, πρόκειται για «μία σημαντική δουλειά που καταγράφει το μέγεθος του φαινομένου των ρατσιστικών επιθέσεων, δείχνει την σύνδεση με την δράση της Χρυσής Αυγής και αποτυπώνει ταυτόχρονα ψηφίδες από την δίκη».

«Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που εργάστηκαν για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία καθώς και στους καλλιτέχνες που μέσα από την δουλειά τους μας βοηθάνε να μην ξεχάσουμε. Οι γειτονιές μας και οι πόλεις μας είναι πιο ασφαλείς χωρίς τους δολοφόνους νεοναζί, χωρίς το μίσος του ρατσισμού. Το αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για δικαιοσύνη θα νικήσει» υπογραμμίζει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις