Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Ένταση στους δρόμους γύρω από τα Εξάρχεια και προσαγωγές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ένταση στους δρόμους γύρω από τα Εξάρχεια και προσαγωγές

Νωρίτερα ομάδα διαδηλωτών πέταξε βόμβες μολότωφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη συμβολή των οδών Χαρ.Τρικούπη και Ναυαρίνου . Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και απώθησαν τους νεαρούς .

Αυτή την ώρα η ένταση έχει μεταφερθεί στους δρόμους γύρω από την πλατεία. Νεαροί πέταξαν βόμβες μολότωφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της πορείας κάποιοι από τους διαδηλωτές έσπασαν τέσσερις στάσεις λεωφορείων.

Επεισόδια με μολότωφ και δακρυγόνα εξακολουθούν να σημειώνονται στα Εξάρχεια. Νεαροί πετούν βόμβες μολότωφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στις οδούς Μαυρομιχάλη, Σολωμού και Στουρνάρη ενώ στη πλατεία έχουν σπάσει μάρμαρα τα οποία πετούν εναντίον αστυνομικών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι πολύ ισχυρές στην περιοχή ενώ το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ παρακολουθεί με προβολέα από αέρος την κατάσταση και έχουν μεταφερθεί προληπτικά στο σημείο οι δύο μικροί «αίαντες» εκτόξευσης νερού .

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των προσαγωγών και των συλλήψεων που έχει φτάσει έως τώρα τις 30, που προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή των Εξαρχείων.

Αυτή την στιγμή η κατάσταση στα Εξάρχεια είναι ήρεμη. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν μπει στην πλατεία και το υδροβόλο όχημα «Αίας» της αστυνομίας προχώρησε και σε ρίψη νερού για να σβήσει κάποιες φωτιές .

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://twitter.com/Indicatorgr/status/1203026302401429505?ref_src=twsrc^tfw

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL