Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τέσσερις από τις οχτώ προσαγωγές στην κατάληψη Libertatia

Σε συλλήψεις περί πολεοδομικών παραβάσεων. μετατράπηκαν τέσσερις από τις οχτώ προσαγωγές στις οποίες προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία μέσα και έξω από το κτίριο της κατάληψης Libertatia που είχε καεί ολοσχερώς από ακροδεξιούς τον Ιανουάριο του 2018.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν από το Α.Τ. Τούμπας στην ΓΑΔΘ και αύριο θα περάσουν από εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους απαγγέλθηκε κατηγορία πλημμεληματικού χαρακατήρα περί πολεοδομικών παραβάσεων. 

Αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες πραγματοποίησαν συγκέντρωση επί της Λεωφόρου Στρατού και στη συνέχεια πορεία φωνάζοντας συνθήματα υποστήριξης της κατάληψης Libertatia αλλά και όλων των καταλήψεων που δέχονται επίθεση από τις διωκτικές αρχές και την κυβέρνηση. .

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις