Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μεγάλη συναυλία στήριξης στο ΚΕΘΕΑ στην πλατεία Συντάγματος (Video)

ICON

Συναυλία υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ πραγματοποιήθηκε απόψε στην Πλατεία Συντάγματος από τον Σύλλογο Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ με κεντρικό σύνθημα «Στηρίζουμε το ΚΕΘΕΑ, όχι στην εξάρτησή του».

Πλήθος κόσμου γέμισε την πλατεία Συντάγματος δίνοντας δυναμική στήριξη στο ΚΕΘΕΑ.

Η συναυλία συμπαράστασης πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 6.30 μ.μ, στην πλατεία Συντάγματος από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ με κεντρικό σύνθημα «Στηρίζουμε το ΚΕΘΕΑ, όχι στην εξάρτησή του», προκειμένου να εκφραστεί και μουσικά η αντίθεση απέναντι στην αυθαίρετη και πραξικοπηματική παρέμβαση της κυβέρνησης να καταργήσει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου το αυτοδιοίκητο του οργανισμού θεραπείας και επανένταξης εξαρτημένων ατόμων.

Μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων, συγγενείς, φίλοι, εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ και αλληλέγγυοι, συγκεντρώθηκαν απόψε ζητώντας την άμεση ανάκληση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία καταλύεται, όπως λένε, το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ.

«Είναι μία συναυλία υποστήριξης από καλλιτέχνες που θέλουν να στηρίξουν το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ και να αντισταθούν στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου που καταργεί το αυτοδιοίκητο. Είμαστε εδώ γιατί ανησυχούμε για την απεξάρτηση στη χώρα, για την πορεία ενός οργανισμού που επί 37 χρόνια έχει φτιάξει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο και ανησυχούμε ότι θα μπλέξει σε πολιτικά παιχνίδια ανάλογα με το πότε θα αλλάζει ο υπουργός. Ανησυχούμε για τους εξυπηρετούμενους που έχουμε, ανησυχούμε γιατί είμαστε αντίθετοι στη λογική του να έχουμε μια υγεία ανάλογα με το πόσο φτάνουν τα λεφτά», επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ, Δημήτρης Κολοκάθης.

Στην συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες, Alex K. & Stef (The Last Drive), Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης , Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια), Θοδωρής Μαυρογιώργης, Γιώτα Νέγκα, Panx Romana II, Παναγιώτης Σκουλάς, Χορδές (ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ), Ομάδες Πολιτιστικού Στεκιού (ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ), Ομάδα Κρουστών ΕΜΠ.

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες από τον Μάριο Λώλο:

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις