Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.6°C
2 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
2 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.1°C13.8°C
0 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.1°C10.9°C
3 BF 93%
Απολογείται σήμερα ο Κασιδιάρης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Απολογείται σήμερα ο Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, "γκολντεν μποϊ" της νεοναζιστικής οργάνωσης  της Χρυσής Αυγής και του Ν. Μιχαλολιάκου, κάθεται σήμερα στο εδώλιο για να απολογηθεί για την διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης των νεοναζί.

Μετά τον Κασιδιάρη, ο οποίος πλέον εκτελεί χρέη δημοτικού συμβούλου στην Αθήνα, στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσει ο Νίκος Κούζηλος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ήταν υπεύθυνος ιδεολογικού και εκπαίδευσης νέων μελών, ενώ δημοσίως εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος τύπου. Ο Κούζηλος ήταν βουλευτής Α’ Πειραιά, συμμετείχε στην επίθεση της Χρυσής Αυγής στο στέκι Ρεσάλτο στο Κερατσίνι».

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από τη δικαστική αίθουσα, ενώ περισσότερα από 30 άτομα βρίσκονται ήδη στην πλευρά του ακροατηρίου που έχει οριστεί να κάθονται υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Είναι η πρώτη φορά που υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής έχουν έρθει στην ακροαματική διαδικασία μετά τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί το Φεβρουάριο του 2017, δηλαδή πριν 2,5 χρόνια.

Έξω από το δικαστικό Μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί μέλη της ΚΕΕΡΦΑ που διαμαρτύρονται για τη δράση της Χρυσής Αυγής, ενώ ενημερώνουν τους πολίτες για την απολογία Κασιδιάρη.

Με πληροφοείες από το αμπε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL